Welkom » Bedrijfsaanbod

Sorteren

Ecopark 0-ong, Emmeloord

Op aanvraag

EcoPark; veel meer voor hetzelfde geld! Groen en waterrijk. Fraai gelegen aan de Zwolse Vaart. Dicht bij het centrum van Emmeloord én de uitvalswegen. Het is er niet alleen aangenaam werken maar naast de bedrijfskavels zijn er ook kavels waar je bij het bedrijf kan wonen! Dat is wat EcoPark Emmeloord als bedrijventerrein zo bijzonder maakt.

Ecopark 0-ong,  Emmeloord  

Ecopark 15, 8305BJ Emmeloord

Op aanvraag

Te huur: op bedrijventerrein Ecopark te Emmeloord staat dit unieke en representatieve vrijstaande kantoorpand. Dit pand kan in zijn geheel gehuurd worden of per kantoorruimte (in overleg). Het pand is gelegen aan het Ecopark te Emmeloord waar representatieve bedrijven zijn gehuisvest. Dit pand kenmerkt zich door zijn unieke uitstraling en is gelegen op een rustige en bovenal idyllische locatie. Het pand voldoet aan de eisen destijds, heeft een zeer verzorgde uitstraling en is voorzien van centrale verwarming, kabelgoten en bureau verlichting.

Ecopark 15, 8305BJ Emmeloord  

Roggemole 35, 8531WB Lemmer

Koop: € 59.500,- (Kosten koper (Excl. BTW))

Te koop: het betreft een unit in Lemmer van circa 51m2 begane grond en ca. 45 m2 op de verdieping. Het is een kwalitatief hoogwaardige unit die geheel bedrijfsklaar is. De unit heeft een eigen toegang door middel van een loopdeur en een overheaddeur. Het buitenterrein is bestraat.

Roggemole 35, 8531WB Lemmer  

Duit 1, 8305BB Emmeloord

Op aanvraag

Te koop / Te huur: wij bieden aan op een met videocamera beveiligd industrieterrein “De Munt” in Emmeloord, een kantoorruimte op de begane grond met eigen entree op een uitstekende zichtlocatie langs doorgaande weg. Dit prachtige kantoor maakt onderdeel uit van een “verzamelgebouw”. Het gebouw heeft een moderne uitstraling en is ingericht als kantoor met meerdere spreekkamers en werkplekken met op de verdieping een ruime opslag/archief. Het pand ademt ondernemen uit en is daarom ook een goede vestigingsplaats voor startende ondernemers of voor reeds gevestigde ondernemers die uit hun jasje groeien. De mogelijkheden zijn onbeperkt; het aantal m2 kan afgestemd worden naar uw behoefte. Kortom maatwerk is bespreekbaar!

Duit 1, 8305BB Emmeloord  

Dukaat 10, 8305BC Emmeloord

Op aanvraag

Te koop: een bouwperceel op industrieterrein De Munt I met een unieke bestemming op een goede locatie. De grond is beschikbaar voor o.a. de vestiging van nieuwe kantoorgebouwen. Deze locatie is uitermate geschikt voor ondernemingen die kantoor- en bedrijfsruimte willen combineren. Gerenommeerde bedrijven als Koopmans, Custom Connect, Countus, GTI, bouwbedrijf Van der Kolk hebben zich in de loop der tijd gevestigd in de nabijheid op dit bedrijventerrein.

Dukaat 10, 8305BC Emmeloord  

Randweg 19, 8304AS Emmeloord

Op aanvraag

Te koop / te huur: het betreft een vrijstaand bedrijfsgebouw gebouwd in 1980 bestaande uit een bedrijfshal en kantoorgebouw voorzien van ruime parkeergelegenheid. Aan de West- en Noordkant is nog veel ruimte beschikbaar voor uitbreiding. Het object is gelegen op ca. 15.437 m2 grond waarvan ca. 4.424 m2 bebouwd. De totale vloeroppervlakte van ca. 5.206 m2 is op te splitsen naar: - Bedrijfsruimte ca. 4035 m2 - Kantoorruimte ca. 1171 m2 verdeeld over de begane grond en 2 verdiepingen: - Begane grond 388 m2 - Expeditiekantoor 65 m2 - Eerste verdieping 359 m2 - Tweede verdieping 359 m2

Randweg 19, 8304AS Emmeloord  

Oudeweg 22-B, 8316AC Marknesse

Op aanvraag

Te huur: wij bieden aan ca. 792 m2 bedrijfsruimte (met kraanbaan) + buitenterrein in Marknesse. Het geheel bestaat uit bedrijfshal met kantoor/ kantine en is geschikt voor diverse bedrijfsdoeleinden. Meer m2 bedrijfsruimte is bespreekbaar, het naastgelegen pand van ca. 480 m2 staat ook te huur, kortom vele mogelijkheden....

Oudeweg 22-B, 8316AC Marknesse  

Griend 8-a t/m l, 8321MN Urk

Op aanvraag

Te huur: wij bieden aan in totaal 16 bedrijfsunits (12 units aan de Griend en 4 units aan het Waaigat). Het zijn kwalitatief hoogwaardige units die geheel bedrijfsklaar zijn. De units hebben een eigen toegang door middel van een loopdeur en een overheaddeur. Het buitenterrein is bestraat.

Griend 8-a t/m l, 8321MN Urk  

het Rister 6-., 8314RD Bant

Op aanvraag

Te koop / Te huur: op het bedrijventerrein van Bant staat dit luxe multifunctionele bedrijfspand. Wij bieden dit complete bedrijfspand aan met kantoren en bedrijfshal. Het pand staat op een ruime kavel van 3.735 m2. Dit multifunctionele bedrijfspand is perfect geschikt voor ondernemers voor wie niveau en uitstraling belangrijke toegevoegde waarden vormen en die aan een uitstekende bereikbaarheid hoge prioriteit geven.

het Rister 6-., 8314RD Bant  

Wilgenlaan 12, 8302AM EMMELOORD

Op aanvraag

Wij mogen u binnen het representatieve gezondheidscentrum De Wilg ruimte te huur aanbieden. Het gezondheidscentrum is gelegen in de “sportboulevard” van Emmeloord, naast een gerenommeerde sportschool. Het is gelegen op een mooie bosrijke locatie op loopafstand van alle voorzieningen o.a. winkels en bushalte. Nabij het object is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Het Gezondheidscentrum De Wilg is een samenwerkingsverband van artsen en therapeuten die een integrale hulpverlening willen bieden in de eerstelijnsgezondheidszorg. Hierdoor kunnen patiënten voor vele gezondheidsproblemen bij dit centrum terecht.

Wilgenlaan 12, 8302AM EMMELOORD  

Dukaatpassage 25, 8232GC LELYSTAD

Op aanvraag

Te koop / Te huur aangeboden drie appartementen verbouwd tot een chinees restaurant in het centrum van Lelystad.

Dukaatpassage 25, 8232GC LELYSTAD  

Gildenweg 14-g,i,k, 8304BC Emmeloord

Op aanvraag

Op het bedrijventerrein Nagelerweg aan de Gildenweg bieden wij aan 3 bedrijfshallen gelegen achter de badenmarkt.

Gildenweg 14-g,i,k, 8304BC Emmeloord  

Techniekweg 10-12, 8304AW Emmeloord

Op aanvraag

Te huur: representatieve kantoorruimte!!!!! In 2000 is het "bedrijfsverzamelgebouw" gerealiseerd op bedrijventerrein Nagelerweg te Emmeloord. Het pand betreft een representatief en modern bedrijfsverzamelgebouw. Het pand ademt ondernemen en is daarom ook een goede vestigingsplaats voor startende ondernemers of reeds gevestigde ondernemers die uit hun jasje groeien.

Techniekweg 10-12, 8304AW Emmeloord  

Oudeweg 22-A, 8316AC Marknesse

Op aanvraag

Te huur: wij bieden aan ca. 480 m2 bedrijfsruimte + buitenterrein in Marknesse. Het geheel bestaat uit bedrijfshal met kantoor/ kantine en is geschikt voor diverse bedrijfsdoeleinden. Meer m2 bedrijfsruimte is bespreekbaar, het naastgelegen pand van ca. 793 m2 staat ook te huur, kortom vele mogelijkheden.

Oudeweg 22-A, 8316AC Marknesse  

Ecu 41, 8305BA EMMELOORD

Op aanvraag

Op bedrijventerrein “De Munt A” te Emmeloord staat dit representatieve vrijstaand kantoorpand. Dit pand kan in zijn geheel gehuurd worden of per verdieping (in overleg). Het pand is gelegen aan de Ecu te Emmeloord waaraan representatieve bedrijven zijn gehuisvest. Dit pand kenmerkt zich door zijn luxe uitstraling, veel raampartijen en goede locatie.

Ecu 41, 8305BA EMMELOORD  

Waaigat 4-c,d,g,h, 8321MP Urk

Op aanvraag

Te huur: wij beiden aan in totaal 16 bedrijfsunits (12 units aan de Griend en 4 units aan het Waaigat). Het zijn kwalitatief hoogwaardige units die geheel bedrijfsklaar zijn. De units hebben een eigen toegang door middel van een loopdeur en een overheaddeur. Het buitenterrein is bestraat.

Waaigat 4-c,d,g,h, 8321MP Urk  

Wijk 6 76-A, 8321VD URK

Koop: € 149.500,- (Kosten koper)

Te koop / Te huur: wij mogen u dit compleet verbouwd kantoor (mogelijkheid realiseren twee woningen) op een prachtige locatie in de oude dorpskern van Urk te huur en te koop aanbieden. Dit karakteristieke pand heeft een representatieve uitstraling is in ca. 1980 herbouwd en in 2008 compleet verbouwd van winkel tot kantoor. Het is gelegen op een toplocatie en op loopafstand van meerdere voorzieningen. Het gaat hier om de begane grond en kelder. Het kan uitstekend gebruikt worden voor bedrijven die een detailhandel willen beginnen of een bedrijf in de dienstverlening (kantoor). Enkele kenmerken: - In ca. 1980 herbouwd - In 2008 compleet gemoderniseerd - Totaal 190 m2 vloeroppervlak - Inhoud van maar liefst ca. 500 m3 - Gelegen in oud Urk - Mogelijkheid realiseren 2 woningen Laat u verassen door de vele mogelijkheden die dit pand te bieden heeft.

Wijk 6 76-A, 8321VD URK  

Artemisweg 225, 8239DD LELYSTAD

Op aanvraag

Te koop: wegens uitbreiding bieden wij aan een prachtig bedrijfspand gelegen op bedrijventerrein Flevopoort IV te Lelystad. Het bedrijfsgebouw bestaat uit kantoren met kantine en bedrijfshal. Het pand is geschikt voor diverse gebruiksdoeleinden, verdieping realiseren in bedrijfshal is mogelijk. De locatie is uitstekend te bereiken, direct aan de autosnelweg A6.

Artemisweg 225, 8239DD LELYSTAD  

Expansie 23, 8316GB Marknesse

Op aanvraag

Zoekt u bedrijfsruimte die voor meerdere doeleinden bruikbaar is? Stop dan met zoeken en neem een kijkje bij kantoor- en bedrijfsruimtes in het bedrijfspand aan de Expansie 23 te Marknesse. Op het bedrijventerrein van Marknesse bieden wij aan dit vrijstaande bedrijfscomplex. Het geheel bestaat uit bedrijfshallen, magazijnruimte en kantoren. Wij bieden te huur aan: ca. 1.400 m2 bedrijfshal (de bedrijfshal is ca. 2.600 m2 waarvan ca. 1.200 m2 van verhuurd is); ca. 400 m2 kantoorruimte, magazijn, kantine, toiletgroepen, etc.. en ca. 400 m2 bergruimte 1e verdieping. Het totale perceel is 7.670m2. Het bedrijfscomplex kan ook in gedeeltes gehuurd worden! Het object is geschikt voor diverse gebruiksdoeleinden, o.a.: • Opslag; • Productieruimte; • In combinatie met kantoorruimte; • Stalling. Wij gaan samen met u als ondernemer kijken of we u een geschikte ruimte kunnen aanbieden, of u nu een kleine zelfstandige bent of een bedrijf met meerdere personeelsleden, aan de Expansie 23 te Marknesse kunt u ondernemen met een ruimte op maat. Graag nodigen wij u dan ook uit voor een rondleiding op locatie, zodat u de mogelijkheden van de ruimtes zelf kunt bekijken.

Expansie 23, 8316GB Marknesse  

Tinweg 14, 8304BP Emmeloord

Op aanvraag

Te Huur: een casco horeca object/restaurant met voldoende parkeergelegenheid op een A1 locatie langs de op- en afrit van de snelweg A6 in Emmeloord. Het betreft hier een casco nog nader in te delen ruimte van ca. 320 m² met een drive-loket aan de zijkant voor afhaalmogelijkheden met de auto. Het object is gesitueerd naast Wok restaurant (Plaza6) en op een zichtlocatie vanaf de snelweg A6 en nabij de oprit voor de N50 richting Kampen/Zwolle.

Tinweg 14, 8304BP Emmeloord  

Gildenweg 22, 8304BC Emmeloord

Koop: € 799.000,- (Kosten koper)

Te koop / Te huur: wij bieden aan namens onze opdrachtgever deze multifunctionele bedrijfsruimte. Het bedrijfsgebouw is voorzien van kantoren, diverse bedrijfshallen, overkapping en buitenterrein. Het pand is gelegen op een prachtige locatie op industrieterrein Nagelerweg - A6 en ook in gedeeltes te huur.

Gildenweg 22, 8304BC Emmeloord  

Oosterringweg 65-1, 8314PT Bant

Op aanvraag

Deze voormalige boerderij met bijgebouwen, is in 2006 omgebouwd tot een restaurant (Bandito Ranch) en is in 2009 afgebrand. Thans zijn nog de funderingen van de gebouwen en de verhardingen met aangelegde parkeerplaatsen aanwezig. Het betreft hier een unieke bouwlocatie voor onder andere een horeca gelegenheid, speeltuin en bedrijfswoning. In 2010 is betreffende het bouwperceel een bodemkundig onderzoek verricht waarvan een rapport is opgemaakt. In het rapport is eveneens een inventarisatie opgenomen betreffende de asbestsanering na de brand (rapport is ter inzage bij de makelaar). In de nabijheid wordt het gebied Wellerwaard aangelegd, dit omvat een grote zwem- en recreatieplas, hectares groen, volop fiets- en wandelpaden, fijne ruiterpaden en een strand om te zonnen en te spelen. Dat is de belofte van Welleraard. De eerste plas is klaar in augustus 2013 en de tweede - noordelijke – plas volgt in november 2013, half 2014 zijn de inrichtingswerkzaamheden gereed en vervolgens wordt gestart met het groen. Tot slot worden er mooie fietsverbindingen van Emmeloord naar Wellerwaard aangelegd en verder naar het Kuinderbos. Tezamen met de Casteleijnsplas en de Burchttocht is Noordoostpolder straks een bijzonder natuur- en recreatiegebied rijker. Vanaf 2015 is er ook volop ruimte voor bijzondere kavels en landschappelijke woningbouw met allure. Landgoederen, vrije bouw en unieke architectuur.

Oosterringweg 65-1, 8314PT Bant  

Transportweg 2-., 8304AX Emmeloord

Op aanvraag

Te koop: een bouwperceel op bedrijventerrein Nagelerweg gelegen in Emmeloord aan de doorgaande weg; Transportweg, zijweg van de Randweg. Het bedrijventerrein is door de gunstige ligging aan op- en afrit 14 van rijksweg A6 met name geschikt voor transport- en distributiebedrijven. Gerenommeerde bedrijven als Van Staveren, NAK, Polderstaal, Mijnssen Liften, Boumatic Robotics, etc., zijn gevestigd in de nabijheid op dit bedrijventerrein.

Transportweg 2-., 8304AX Emmeloord  

Binnenkruier 6, 8311BJ ESPEL

Koop: € 292.500,- (Vrij op naam)

Wie wil er nu niet vrijstaand wonen voor een droomprijs? Ander bijkomend voordeel: * Geen bouwrente dus geen renteverlies tijdens de bouw en……. pas betalen bij oplevering! Aan de rand van de uitbreiding in Espel heeft u de keuze: vrijstaand wonen op 500 m² eigen grond met de tuin op het westen en dat voor € 292.500,- V.O.N.! Om de woning hoeft u het niet te late...

Binnenkruier 6, 8311BJ ESPEL  

Boslaan 19, 8302AA EMMELOORD

Op aanvraag

Te huur: aan een doorgaande weg met veel groen nabij het centrum van Emmeloord staat dit representatieve luxe vrijstaande kantoorgebouw. Bij de bouw is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen hetgeen een uitstekend werkklimaat ten goede komt. Perfect geschikt voor ondernemers voor wie niveau en uitstraling belangrijke toegevoegde waarden vormen en die aan een centrale ligging en een uitstekende bereikbaarheid een hoge prioriteit geven.

Boslaan 19, 8302AA EMMELOORD  

Makkummerwaard 7-., 8321WV Urk

Huur: € 37.500,- (Excl. BTW)

Te huur: op het bedrijven terrein Zwolsehoek van Urk staat dit luxe bedrijfspand op een zichtlocatie. Wij bieden u aan een bedrijfshal met kantoorruimte op de begane grond en kantoorruimte op de verdieping. Het gaat hier om een duurzaam gebouwd pand (2007) met een warmtepomp en WTW. De warmtepomp zorgt voor verwarming en topkoeling. De warmtepomp is aangesloten op een gesloten bron buiten het gebouw.

Makkummerwaard 7-., 8321WV Urk  

Gildenweg , Emmeloord

Koop: € 70,- (Kosten koper (Excl. BTW))

Te koop: een bouwperceel op Bedrijventerrein Nagelerweg - A6 gelegen in Emmeloord aan de doorgaande weg; Gildenweg- Verlengde Gildenweg. Bedrijventerrein Nagelerweg- A6 is een hoogwaardig bedrijventerrein dat perfect is gelegen parallel langs de A6. Daarnaast is bedrijventerrein door de gunstige ligging aan op- en afrit 14 van rijksweg A6 met name geschikt voor transport- en distributiebedrijven. Gerenommeerde bedrijven als Hakvoort Horeca, staalbedrijf Kampstaal, bouwbedrijf Groothuis, Willem de Boer Foods & Events, Damm Deuren, Pontmeijer, etc., hebben zich in de loop der tijd gevestigd in de nabijheid op dit bedrijventerrein.

Gildenweg ,  Emmeloord  

De Kil 34, 8255RR SWIFTERBANT

Op aanvraag

In 2006 is dit "bedrijfsverzamelgebouw" gerealiseerd op het bedrijventerrein van Swifterbant. Het object is geschikt voor meerdere doeleinden, o.a.: - flexwerk plaatsen; - training/cursus/opleidingsruimte; - vergaderruimte. - kantoorruimte i.c.m. opslag/magazijn. Indien gewenst kan er catering verzorgd worden. Andere faciliteiten zoals internet, beamer met scherm en een flip over met stiften zijn bespreekbaar! Kleine of grote vergaderingen, één vergaderruimte of meerdere, in het Swifterbant kan het allemaal. Tevens opleidingsruimte voor zowel theorie als praktijk. Het pand ademt ondernemen uit en is daarom ook een goede vestigingsplaats voor startende ondernemers, ZZP-ers of voor reeds gevestigde ondernemers die uit hun jasje groeien. Het spreekt voor zich dat dit “ multifunctionele centrum” alles in het werk zal stellen om uw vergadering/training/cursus tot een grandioos succes en aangename werkplek te maken. Graag nodigen wij u dan ook uit voor een rondleiding op locatie, zodat u de mogelijkheden zelf kunt bekijken.

De Kil 34, 8255RR SWIFTERBANT  

Schuttevaerstraat 46, 8471ZZ WOLVEGA

Huur: € 125.000,- (Excl. BTW)

Te koop / Te huur: op het bedrijventerrein Schipsloot te Wolvega staat dit bedrijfscomplex met bedrijfshal en kantoren. Wij bieden dit complete bedrijfscomplex aan bestaande uit kantoorruimte op de verdieping, productiehal, werkplaats met opslag, bedrijfshal en expeditieruimte. Het totale perceel is 11.585 m2. Het oorspronkelijke bouwjaar is 1999/2000. Het bedrijfscomplex kan ook in gedeeltes gehuurd worden!

Schuttevaerstraat 46, 8471ZZ WOLVEGA  

Dokweg 1, 8243PT Lelystad

Koop: € 375.000,- (Kosten koper)

Te koop: wij bieden aan twee kantoorverdiepingen met inpandige bedrijfshal en een extra opslagloods. Dit pand biedt diverse mogelijkheden. De kantoorruimte beneden zou bijvoorbeeld (deels) dienst kunnen doen als showroom. Het pand bevindt zich op een fraaie zichtlocatie op het ruim -met veel groen- opgezette bedrijventerrein Noordersluis. De locatie beschikt over diverse eigen parkeerplaatsen en het geheel omheinde terrein kan ’s avonds via een hek worden afgesloten. Zowel de kantoorruimte op de begane grond als op de eerste verdieping is 238 m2 en staan beide rechtstreeks in verbinding met de achtergelegen 5,5 meter hoge bedrijfshal die ook een eigen entree heeft. Het pand beschikt over een eigen kantine met moderne keuken voorzien van vaatwasser, fornuis, oven en magnetron. De kantoren zijn bekleed met blauwe vloerbedekking die goed past bij de externe moderne uitstraling van het pand. Verder is het gebouw voorzien van airco en de fraaie tuin met vijver is erg onderhoudsvriendelijk.

Dokweg 1, 8243PT Lelystad  

Europalaan 31-33, 8303GH Emmeloord

Op aanvraag

Te huur: in Emmeloord- West boven een bestaande supermarkt is royale representatieve bedrijfsruimte beschikbaar voor de verhuur. Dit pand is luxe afgewerkt van binnen en kan in zijn geheel gehuurd worden of (in overleg) in delen. Het is gelegen aan een drukke doorgaande weg (Europalaan) in een wijkcentrum. In dit centrum zijn gevestigd een apotheker met huisartsen, horeca ...

Europalaan 31-33, 8303GH Emmeloord  

Europalaan 94, 8303GL Emmeloord

Op aanvraag

Te huur: wij bieden aan een winkelruimte in wijkcentrum van Emmeloord- West, gelegen aan doorgaande drukke weg. Het betreft hier een ruimte van in totaal ca. 270 m2. Het object is gesitueerd naast druk bezochte snackbar/lunchroom, apotheek, chinees restaurant e.a. Schuin tegenover is een grote supermarkt te vinden en aan de voorzijde van het pand bevindt zich een Rabobank pinautomaat. Winkel is gelegen op een hoek op goede zichtlocatie met voor en aan de zijkant veel etalagefunctie/raampartijen. Het bestemmingsplan laat detailhandel toe, alsmede zakelijke dienstverlening, sociale maatschappelijke en medische doeleinden en horeca.

Europalaan 94, 8303GL Emmeloord  

Middendreef 273, 8233GT Lelystad

Op aanvraag

Te huur: wij mogen u diverse ruimtes aanbieden in het Medische Tandheelkundig Centrum (MTC) te Lelystad. Het pand van het MTC Lelystad is gebouwd in 2009 op een centrale locatie in Lelystad aan de Middendreef, één van de toegangswegen naar het centrum van Lelystad. De glazen buitenkant van het gebouw zorgt voor ruime lichtinval in de praktijk en behandelkamers, samen me...

Middendreef 273, 8233GT Lelystad  

De Schans 1933, 8231KA Lelystad

Op aanvraag

Op uitstekende locatie gelegen in de centrumzone van Lelystad op circa 10 loopminuten van het NS-station en winkelcentrum “De Gordiaan” bieden wij aan; dit prachtige kantoor (verzamel) pand. Het gehele pand is te huur pand, maar deelhuur is tevens mogelijk. U kunt al ruimtes huren vanaf 170 m2, kortom; alles is bespreekbaar!

De Schans 1933, 8231KA Lelystad  

Koelhuisweg 2, 8317RL Kraggenburg

Op aanvraag

Te huur: op een toplocatie op het industrieterrein van Kraggenburg staat deze nieuw gebouwde bedrijfspand van ca. 450 m2 met 3x overheaddeuren. Het pand kan in zijn geheel gehuurd worden of in units vanaf ca. 150 m2. Dit nieuw gebouwde pand is volledig geïsoleerd; beton vloer; 3x overheaddeuren met loopdeur; betonnen borstwering en diverse lichtstraten. Kortom een luxe bedrijfspand!! Deze voordelige bedrijfsruimte is geschikt voor diverse gebruiksdoeleinden.

Koelhuisweg 2, 8317RL Kraggenburg  

Griend 18-h, i en 20 h, i, 8321MN Urk

Koop: € 324.900,- (Kosten koper (Excl. BTW))

Te koop: wij bieden aan een keurig afgewerkt bedrijfspand aan de Griend te Urk. Het is een kwalitatief hoogwaardig bedrijfspand die geheel bedrijfsklaar is. Het betreft hier een hoekbedrijfspand met kantine en kantoren. Het geheel ziet er zeer verzorgd uit.

Griend 18-h, i en 20 h, i, 8321MN Urk  

Artemisweg 115-L, 8239DD Lelystad

Koop: € 115.000,- (Kosten koper (Excl. BTW))

Te Koop: wij bieden aan; luxe kantoorruimte op de verdieping met bedrijfshal op de begane grond, ideaal geschikt als kantooromgeving met opslag/werkplaats. De afwerking in het pand is uniek te noemen en daarom bijzonder representatief. Vele extra’s zoals een alarmsysteem, airco, kabelgoten, systeemplafond, rolluiken, etc.

Artemisweg 115-L, 8239DD Lelystad  

Constructieweg 11, 8305AA Emmeloord

Op aanvraag

Te huur: representatieve showroomruimte met werkplaats gelegen aan de Constructieweg 11. De showroom is gesitueerd aan de zijkant van het gebouw, een plek met veel traffic op een prominente zichtlocatie, gelegen aan één van de drukste in- en uitvalswegen van Emmeloord. Het pand is altijd in gebruik geweest als garagebedrijf, uiteraard is het voor allerlei gebruiksdoeleinden geschikt. Het pand heeft zowel aan de voor-/zijkant meer dan voldoende buitenterrein wat ideaal geschikt is voor parkeergelegenheid of stalling voor producten.

Constructieweg 11, 8305AA Emmeloord  

Westwal 7, 8321WG Urk

Huur: € 35.000,- (Excl. BTW)

Te koop / Te huur: op een schitterende hoeklocatie op één van de mooiste locaties op het bedrijventerrein van Urk gelegen representatieve showroom annex werkplaats met buitenterrein en parkeerplaatsen op eigen terrein.

Westwal 7, 8321WG Urk  

Vaartweg 44, 8311AA Espel

Koop: € 109.500,- (Kosten koper)

Te koop / Te huur: aan de rand van het bedrijventerrein van Espel staat dit kantoorgebouw. Het pand staat op 216 m2 eigen grond. Het pand is recentelijk gerenoveerd: nieuwe kozijnen met dubbel glas, voorpui, meterkast en CV-ketel.

Vaartweg 44, 8311AA Espel  

Papiermolen 4, 8311BE ESPEL

Koop: € 299.500,- (Vrij op naam)

Wie wil er nu niet vrijstaand wonen voor een droomprijs? Ander bijkomend voordeel: * Geen bouwrente dus geen renteverlies tijdens de bouw en……. pas betalen bij oplevering! Aan de rand van de uitbreiding in Espel heeft u de keuze: vrijstaand wonen op 540 m² eigen grond met de tuin op het zuiden en dat voor € 299.500,- V.O.N.! Om de woning hoeft u het niet te la...

Papiermolen 4, 8311BE ESPEL  

Europalaan 40-a, 8303GJ Emmeloord

Op aanvraag

Te huur: in Emmeloord-West aan de Europalaan staat dit kantoor verzamelgebouw. Wij bieden diverse kantoorruimtes aan op de 1e en 2e verdieping. Momenteel zijn er de volgende partijen gehuisvest: Stichting Kinderopvang Noordoostpolder en Fysiotherapie & Trainingscentrum VITA NOVA. In 2008 is het pand aan de binnenzijde compleet gerenoveerd, zodat het voldoet aan de eisen van deze tijd. Het pand heeft een centrale entree met balie, gezamenlijke kantine, lift en op elke verdieping zijn eigen sanitaire voorzieningen.

Europalaan 40-a, 8303GJ Emmeloord  

Walstraat 4, 8317AP Kraggenburg

Op aanvraag

Te huur: aan de rand van het dorp Kraggenburg bieden wij aan een overkapping met kantoorruimte op de verdieping en buitenterrein. Het geheel ziet er verzorgd uit en is geschikt voor diverse gebruiksdoeleinden.

Walstraat 4, 8317AP Kraggenburg  

Ambachtstraat 5, 8313AV RUTTEN

Op aanvraag

Op het bedrijventerrein van Rutten aan de Ambachtstraat bieden wij u te koop en te huur aan dit nieuwe representatieve en modern afgewerkte bedrijfspand. Het bedrijfspand bestaat uit ca. 800 m2 vloeroppervlak, waarvan 40 m2 aan de achterzijde dient als overkapping. Het bedrijfspand is indien gewenst op te splitsen in aparte units. Het pand wordt casco aangeboden, uiteraard kan het pand naar wens afgebouwd worden. Het pand is gebouwd met mogelijkheid voor het realiseren van kantoorruimte.

Ambachtstraat 5, 8313AV RUTTEN  

Oosterringweg 65-I, 8314PT Bant

Op aanvraag

Deze voormalige boerderij met bijgebouwen, is in 2006 omgebouwd tot een restaurant (Bandito Ranch) en is in 2009 afgebrand. Thans zijn nog de funderingen van de gebouwen en de verhardingen met aangelegde parkeerplaatsen aanwezig. Het betreft hier een unieke bouwlocatie voor onder andere een horeca gelegenheid, speeltuin en bedrijfswoning. In 2010 is betreffende het bouwperceel een bodemkundig onderzoek verricht waarvan een rapport is opgemaakt. In het rapport is eveneens een inventarisatie opgenomen betreffende de asbestsanering na de brand (rapport is ter inzage bij de makelaar). In de nabijheid wordt het gebied Wellerwaard aangelegd, dit omvat een grote zwem- en recreatieplas, hectares groen, volop fiets- en wandelpaden, fijne ruiterpaden en een strand om te zonnen en te spelen. Dat is de belofte van Welleraard. De eerste plas is klaar in augustus 2013 en de tweede - noordelijke – plas volgt in november 2013, half 2014 zijn de inrichtingswerkzaamheden gereed en vervolgens wordt gestart met het groen. Tot slot worden er mooie fietsverbindingen van Emmeloord naar Wellerwaard aangelegd en verder naar het Kuinderbos. Tezamen met de Casteleijnsplas en de Burchttocht is Noordoostpolder straks een bijzonder natuur- en recreatiegebied rijker. Vanaf 2015 is er ook volop ruimte voor bijzondere kavels en landschappelijke woningbouw met allure. Landgoederen, vrije bouw en unieke architectuur.

Oosterringweg 65-I, 8314PT Bant  

Lemsterpad 54, 8531AA LEMMER

Op aanvraag

Te koop / Te huur: wij bieden aan namens onze opdrachtgever een multifunctioneel bedrijfscomplex, ideaal geschikt voor kantoor/showroom/(boten) stalling en/of opslag. Het bedrijfsgebouw is gelegen op een prachtige locatie en degelijk gebouwd.

Lemsterpad 54, 8531AA LEMMER  

Holkenkamp 48-a t/m e, 8321AW Urk

Huur: € 495,- (Excl. BTW)

Te koop / Te huur: in de bebouwde kom van Urk, staat deze geheel gerenoveerde representatieve bedrijfsruimte van ca. 100 m2. De voorheen oorspronkelijke gebouwde garageboxen zijn omgebouwd tot bedrijfsruimte welke geschikt zijn als showroom, praktijkruimte, verkoopruimte, werkplaat, atelier of kantoorruimte.

Holkenkamp 48-a t/m e, 8321AW Urk  

IJzerweg 8-a, 8304BN Emmeloord

Op aanvraag

Te koop / Te huur: wegens uitbreiding/verhuizing bieden wij aan luxe kantoorruimte met bedrijfshal, ideaal geschikt als kantooromgeving met opslag/werkplaats. De afwerking in het pand is uniek te noemen en daarom bijzonder representatief. Vele extra’s zoals een domotica systeem, telefooncentrale, patch kast, etc.

IJzerweg 8-a, 8304BN Emmeloord  

het Rister 6, 8314RD Bant

Op aanvraag

Te koop / Te huur: op het bedrijventerrein van Bant staat dit luxe multifunctionele bedrijfspand. Wij bieden dit complete bedrijfspand aan met kantoren en bedrijfshal. Het pand staat op een ruime kavel van 3.735 m2. Dit multifunctionele bedrijfspand is perfect geschikt voor ondernemers voor wie niveau en uitstraling belangrijke toegevoegde waarden vormen en die aan een uitstekende bereikbaarheid hoge prioriteit geven.

het Rister 6, 8314RD Bant  

Verlengde Gildenweg 10-a, 8304BK Emmeloord

Op aanvraag

Te koop / Te huur: gunstig gesitueerd, nieuw bedrijfspand met kantoorruimte op industrieterrein A6. Het betreft een modern gebouw met een representatieve uitstraling. Bij de bouw is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen hetgeen een uitstekend werkklimaat ten goede komt. De kantoorruimte zijn flexibel indeelbaar. Bereikbaarheid: Het gebouw is gelegen op industrieterrein de A6. Via de in- en uitvalswegen van Emmeloord is het pand uitstekend bereikbaar.

Verlengde Gildenweg 10-a, 8304BK Emmeloord  

Verlengde Gildenweg 10-c, EMMELOORD

Op aanvraag

Te koop: een bouwperceel op Bedrijvenpark A6 gelegen in Emmeloord aan de doorgaande weg; Verlengde Gildenweg. Bedrijvenpark A6 is een hoogwaardig bedrijventerrein dat perfect is gelegen parallel langs de A6. Op dit terrein zijn meerdere horeca toeleveringsbedrijven gevestigd. Daarnaast is bedrijvenpark A6 door de gunstige ligging aan op- en afrit 14 van rijksweg A6 met name geschikt voor transport- en distributiebedrijven. Zelfstandige kantoorvestigingen zijn overigens op bedrijvenpark A6 niet toegestaan. Gerenommeerde bedrijven als Hakvoort Horeca, bouwbedrijf Groothuis, Damm Deuren, Pontmeijer, etc., hebben zich in de loop der tijd gevestigd in de nabijheid op dit bedrijventerrein.

Verlengde Gildenweg 10-c,  EMMELOORD  

Escudo 10, 8305BM Emmeloord

Huur: € 30.000,- (Excl. BTW)

Te huur: op het bedrijventerrein De Munt II in Emmeloord staat dit luxe bedrijfspand, wij bieden dit complete bedrijfspand aan met kantoorruimte op de begane grond en verdieping en bedrijfshal. Perfect geschikt voor ondernemers voor wie niveau en uitstraling belangrijke toegevoegde waarden vormen en die aan een uitstekende bereikbaarheid hoge prioriteit geven. Bereikbaarheid De locatie is uitstekend te bereiken, op korte afstand van de autosnelweg A6 en de oprit richting de N50. Het stadscentrum is binnen enkele minuten bereikbaar.

Escudo 10, 8305BM Emmeloord  

Pelikaanweg 42, 8218PG Lelystad

Op aanvraag

Aan de Pelikaanweg staat kantoorgebouw De Pelikaan. Een hoogwaardig en representatief kantoorgebouw met 4 royale units, waarvan er nog 1 unit te huur wordt aangeboden. Het gebouw is gesitueerd op een zichtlocatie aan de toegangsroute van het vliegveld. De units zijn geschikt als kantooromgeving en kunnen gebruikt worden als commerciële ruimte. Kantoorgebouw De Pelikaan is dankzij de bijzondere architectuur en het gebruik van hoogwaardige materialen uiterst representatief.

Pelikaanweg 42, 8218PG Lelystad  

in 't Vizier 6, 8309AS Tollebeek

Koop: € 549.000,- (Kosten koper)

Te koop: zo heel af en toe komt er een object te koop, waarin veel zaken samenkomen; de rust van het “buiten wonen” in de nabijheid van een dorp met diverse voorzieningen, de royale ruimte met betrekking tot de kavelgrootte van 4.400 m2 en de daarop aanwezige opstallen met vele gebruiksmogelijkheden en de intimiteit van het geheel. Kortom een woon- werk object voor ied...

in