Welkom » Bedrijfsmakelaar

Bedrijfsmakelaardij Flevoland, Overijssel en Friesland

Waar het gaat om ontwikkelingen op de onroerend goed markt of aanverwante disciplines als economische toekomstverwachtingen: de adviseurs van Sloterwijk & Heinen Makelaars weten wat er speelt. Wij kennen de regio door en door en beschikken door jarenlange ervaring over een imposant netwerk. Hierdoor zijn wij in staat u altijd met de juiste partijen in contact te brengen.

Bovendien kennen wij onze rol; een optimale behartiging van uw belangen. Bijvoorbeeld in de rol van adviseur of die van intermediair bij de verhuur van vastgoed. In de loop der jaren hebben wij dan ook een rijk bestand opgebouwd met een grote diversiteit aan soorten opdrachtgevers, waaronder beleggers, gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars en ondernemers. Groot of klein. Een duurzame relatie staat bij Sloterwijk & Heinen Bedrijfsmakelaars altijd voorop.

 

Verhuur / Verkoop Bedrijfsruimtes, Winkels & Kantoren

Sloterwijk & Heinen Bedrijfsmakelaars verzorgt de verhuur / verkoop van commercieel vastgoed namens beleggers, particulieren, ondernemingen en gemeenten die ruimte(n) willen (onder)verhuren of afstoten. Hierin bieden wij professionele ondersteuning in het gehele traject vanaf de start van de verhuur of verkoop tot en met het tekenen van de huur- / koopovereenkomst en de oplevering.

Aan de hand van een vrijblijvend gesprek en bezichtiging ter plekke wordt een scherp en bondig advies uitgebracht.

 

Aanhuur / Aankoop Bedrijfsruimtes, Winkels & Kantoren

Het kopen of huren van een kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte kan een waardevolle investering zijn. Om te garanderen dat u als opdrachtgever weloverwogen beslissingen kunt nemen dient hier echter eerst een zorgvuldige analyse aan vooraf te gaan.

Nadat wij uw zoekprofiel zorgvuldig in kaart hebben gebracht, wordt de markt actief en gedegen betreden. Potentiële objecten worden door onze adviseurs onderworpen aan een kritische analyse, waarbij kengetallen als de huurprijs en het rendement worden getoetst aan de markt. Ook koppelen wij uw huisvestingsbehoefte aan de (on)mogelijkheden van het object. Een goed doordachte ruimtelijke inpassing van uw organisatie kan namelijk aanzienlijke besparingen opleveren.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Wij lichten het bovenstaande graag toe in een persoonlijk gesprek.

 

Niet gevonden wat u zocht?

Vul het onderstaande formulier in met uw gegevens en het geen wat u zoekt.

 

Contactformulier

Bedrijf:
Naam:
Email:
Telefoon
Bericht: