Aan- en verkoop van agrarisch vastgoed


Agrarische makelaardij
Binnen de totale makelaardij heeft de agrarische makelaardij een specialistische plek. Het gaat binnen de agrarische sector om deskundigheid en vertrouwen. Het spreken van de juiste taal is van groot belang. De makelaars van Sloterwijk & Heinen Makelaars uit Emmeloord hebben een agrarische achtergrond en kennen het klappen van de zweep. Door deze achtergrond weten wij wat er op een agrarisch bedrijf speelt. Sloterwijk & Heinen Makelaars geeft u dan ook een nuchter en eerlijk advies. Als geen ander weten wij dat een agrarisch ondernemer niet te koop loopt met zijn toekomstplannen. Samen met Sloterwijk & Heinen Makelaars als vakkundig vertrouwenspersoon kunt u met ons vooruitkijken en inspelen op uw persoonlijke wensen en de marktontwikkelingen.

Aan- en verkoop van agrarisch vastgoed
Verkoop van agrarisch vastgoed is een complex en boeiend proces. Het is vaak een hele stap om het bezit waar u vele jaren op hebt gewerkt, te koop aan te bieden. Wij zullen in nauw overleg met u en op professionele wijze een geschikte wederpartij vinden, waarbij wij uw belang altijd in het oog houden. Ook wanneer u op zoek bent naar een agrarisch bedrijfspand zijn wij u graag van dienst als aankoopmakelaar. Elke vastgoedtransactie vraagt om kennis van zaken. Sloterwijk & Heinen Makelaars is dé specialist die thuis is in het agrarisch gebied en de juiste kennis heeft.
De agrarische vastgoedmarkt is continu in beweging. De ene agrarisch ondernemer wil graag doorgroeien, de andere specialiseren en weer een ander wil stoppen. Hoe vinden zij elkaar? Via het netwerk en de kennis van Sloterwijk & Heinen Makelaars!

Ontdek het voordeel van de agrarisch makelaar met Sloterwijk & Heinen makelaars.

Contact

Wacht niet langer, en neem contact op

Sloterwijk & Heinen Makelaars
Ecu 2
8305 BA Emmeloord
T: 0527 61 02 60
E: info@shmakelaars.nl