Huur:Florijn, 8305 BR Emmeloord - Foto
+24

Florijn 8305 BR Emmeloord € 18.000,- /mnd

  • Bedrijfshal
  • Bouwjaar 2024
  • 6.955 m² perceeloppervlakte
  • 4.500 m² vloeroppervlakte

Beschrijving

Florijn 21- 22 te Emmeloord
Te Huur: Nieuw te bouwen bedrijfspand in Emmeloord

Wij bieden aan een nieuw te bouwen bedrijfspand (of verzamelpand) van ca. 4.500 m² (ca. 70,80 x 64,80 meter) op een zicht locatie aan de rand van het industrieterrein De Munt van Emmeloord! Het project omvat de realisatie van 1 of 2 grote bedrijfsruimtes, inclusief kantoorgelegenheid. Dit project onderscheidt zich met name van andere projecten door de extra grote bedrijfsruimtes, ruime kantooropzet, hoogwaardige isolatiewaarde, moderne uitstraling en met name een riante (binnenwerkse) hoogte van ca. 7.5 meter, die mogelijkheden biedt voor tal van verschillende bedrijfsdisciplines. Dit alles wordt gerealiseerd tegen een uiterst gunstige prijs/ kwaliteitsverhouding.

Er bestaat tevens de mogelijkheid om het pand te splitsen in 2 panden van elk ca. 2.250 m² met eigen kantoorruimtes.
Kenmerken:

• Kaveloppervlakte: Het pand is gelegen op een royale kavel van circa 6.955 m², waardoor er voldoende ruimte is voor diverse activiteiten en manoeuvres.

• Afmetingen: Met een totale grootte van ongeveer 70,80 x 64,80 meter en een totaaloppervlakte van circa 4.500 m², biedt dit pand voldoende ruimte voor diverse bedrijfsactiviteiten en -processen. In overleg kan de indeling aangepast worden naar wens. Er bestaat tevens de mogelijkheid om het pand te splitsen in 2 panden van elk ca. 2.250 m² met eigen kantoorruimtes verdeeld over 2 bouwlagen (zie plattegrond tekening).

• Kantoor- en kantinefaciliteiten: Zowel op de begane grond als op de verdieping is ca. 160 m² aan kantoorruimte, pantry en sanitaire voorzieningen beschikbaar. Uiteraard kan de indeling, formaat en functie gewijzigd worden.

• Betonvloer: betonvloer met een draagkracht van 2.500 kg/m².

• Vrije hoogte: Het pand biedt een indrukwekkende vrije hoogte van circa 7,5 meter, waardoor het geschikt is voor diverse soorten bedrijfsactiviteiten en het gebruik van kraanbanen.

• Kraanbanen: Voor extra efficiëntie en gemak zijn kraanbanen mogelijk in dit pand.

• Verhard buitenterrein: Aan de achterzijde van het pand is ca. 1.500 m2 aan verhard buitenterrein, waardoor er voldoende ruimte is voor buitenopslag, parkeergelegenheid en logistieke activiteiten.

• Stroomaansluiting: Maximale capaciteit van de aansluiting 3 x 400 A.

• Flexibiliteit: de ondernemer gaat graag met u rond de tafel om de mogelijkheden te bespreken om het pand te laten voldoen aan uw wensen.

Dit bedrijfspand is ideaal gelegen in Emmeloord, een stad die bekend staat om zijn dynamische zakelijke omgeving en uitstekende infrastructuur. Met gemakkelijke toegang tot snelweg A6 en andere belangrijke voorzieningen, biedt dit pand een strategische locatie voor uw bedrijfsactiviteiten.
Wij nodigen geïnteresseerde partijen uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om in gesprek te gaan. Dit is uw kans om een modern en functioneel bedrijfspand te betrekken dat perfect aansluit bij uw zakelijke behoeften. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere details of vragen.

Huurovereenkomst
Volgens het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld in 2015 en in april 2024 aangepast door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Huurperiode
5 jaar + 5 jaar.

Huurprijs
In zijn geheel: € 18.000,- excl. btw per maand (exclusief energielasten).
Per pand: € 10.000,-- excl. btw per maand (exclusief energielasten)

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-index reeks “alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het CBS.

Betalingen
Per maand vooraf of per kwartaal vooraf.

Huurgarantie
Huurder dient een waarborgsom of bankgarantie te stellen groot drie maanden huur, inclusief een voorschot van de servicekosten, te vermeerderen met de BTW.

BTW
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Oplevering
Medio 1e kwartaal 2026.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Reclamevoering
Huurder heeft alleen dan het recht om een reclameaanduiding aan te brengen op of aan het gebouw en/of voor het gebouw, na het verkrijgen van de benodigde vergunning(en) door huurder te verzorgen, en na overleg met en na goedkeuring van de eigenaar/verhuurder.

Kaart

Kenmerken

Overdracht

Referentienummer
05755
Huurprijs
€ 18.000,- per maand
Aanvaarding
In overleg
Aangeboden sinds
Vrijdag 24 mei 2024

Bouw

Type object
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwperiode
2024

Oppervlaktes en inhoud

Perceeloppervlakte
6.955 m²
VVO
4.500 m²
In units vanaf
2.250 m²
Vrije hoogte
7,5 m.
Draagvermogen
2.500 kg/m²

Locatie

Ligging
Bedrijventerrein
Nabij snelweg

Uitrusting

Uitrusting
Pantry
Toilet

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Noordoostpolder AW 151
Perceeloppervlakte
1.997 m²
Omvang
Geheel perceel
Kadastrale aanduiding
Noordoostpolder AW 184
Perceeloppervlakte
4.958 m²
Omvang
Geheel perceel

Brochure(s) en overige bijlagen

Florijn 21-ong, 8305 BR EMMELOORD (1) Download