Kopers begeleiding


Kopersbegeleiding
Het aankopen van een woning is geen dagelijkse bezigheid en dat beseffen wij ons maar al te goed. Een nieuwbouw woning wordt vaak gekocht op basis van een brochure en tekening. Het gehele proces, vanaf de aankoop tot de oplevering is vaak een langdurig traject. Tijd en kennis zijn voor veel kopers vaak de ontbrekende factor.

Nadat u bij ons kantoor een nieuwbouw woning heeft gekocht en de aannemingsovereenkomst heeft getekend komt u direct in contact met ons team van kopersbegeleiders. Met dit team heeft u tijdens de bouw een vast aanspreekpunt.

Wat doet de kopersbegeleider?
Onze kopersbegeleiders adviseren kopers over de mogelijkheden van meer- en minderwerk. Tijdens een gesprek met de kopersbegeleider is er gelegenheid tot het stellen van vragen over de woning en de afbouwopties. Denk hierbij aan het doornemen van de optielijst, stelposten en veranderen van bijvoorbeeld niet dragende muren. 

Uw kopersbegeleider zorgt er voor dat u op afspraak bij de showroom terecht kunt voor het bekijken en uitzoeken van uw keuken, sanitair, binnendeuren, gevelstenen en dakpannen. Ook onderhouden zij de contacten met het uitvoerende bouwbedrijf en de onderaanneming zoals de architect, installateur, keuken, badkamer bedrijven en stukadoors.

Nadat alle keuzes van meer- en minderwerk zijn gemaakt zorgt uw kopersbegeleider ervoor dat alle keuzes verwerkt worden in een offerte, verwerkt  worden in een werktekening die gebruikt wordt voor de aanvraag van de omgevingsvergunning bij de gemeente. Daarnaast zal uw kopersbegeleider de informatiestroom bewaken en onderhouden naar alle betrokken partijen tijdens de bouw en na de oplevering.

Kortom; bij het kopen van een nieuwbouwwoning via ons kantoor zorgen wij ervoor dat u tijdens het proces van de bouw van de woning zoveel mogelijk wordt ontzorgt door een vast aanspreekpunt. Hiervoor hebben wij zelfs een aparte ruimte ingericht als ‘belevingsruimte/ showroom’ naast ons makelaarskantoor aan de Ecu 2 in Emmeloord. Graag nodigen wij u uit op ons kantoor als u van plan bent een woning te bouwen.

Contact

Wacht niet langer, en neem contact op

Sloterwijk & Heinen Makelaars
Ecu 2
8305 BA Emmeloord
T: 0527 61 02 60
E: info@shmakelaars.nl

Nog vragen?