Nieuwbouw


De meeste mensen die iets kopen, kopen 't liefst iets wat nieuw is. Een nieuwe auto, een nieuwe computer. Nieuw is een gevoel. Nieuw is onaangetast. Dat geldt ook voor een nieuw bedrijfspand. Een nieuw pand heeft geen geschiedenis en doet niet denken aan de smaak, keuzes of het ondernemen van de vorige eigenaar. Een nieuw bedrijfspand heeft alleen een toekomst: uw toekomst. En zo zijn er nog veel meer voordelen. Sloterwijk & Heinen Makelaars uit Emmeloord heeft ze allemaal voor u op een rijtje gezet:

Een nieuw bedrijfspand is zorgelozer
Een nieuw bedrijfspand is een pand zonder zorgen. U heeft er geen omkijken naar. Alles is nieuw, alles doet het, op bijna alles zit garantie en u heeft de eerste jaren vrijwel geen onderhoudskosten.
 
Een nieuw bedrijfspand is energiezuiniger
Auto’s zijn de laatste 20 jaar veel zuiniger geworden. Computers veel sneller. Maar ook de bouwwereld heeft zich ontwikkeld. Een nieuw bedrijfspand heeft op z’n minst energielabel A en is al gauw 30% energiezuiniger dan een ouder pand. Dit scheelt aanzienlijk in uw portemonnee.

Een nieuw bedrijfspand is voordeliger
Als koper van een nieuw bedrijfspand bent u veelal voordeliger uit dan met een bestaand gebouw. Bij de koop hoeft u namelijk geen overdrachtsbelasting te betalen. En zo zijn er meer financiële meevallers. In een nieuw pand zijn de energiekosten veel lager en heeft u minder onderhoudskosten. Wilt u kosten besparen? Sloterwijk & Heinen Makelaars adviseert u dan voor een nieuw bedrijfsgebouw te kiezen.

Een nieuw bedrijfspand is duurzamer
Voor een nieuw pand worden alleen duurzame, milieuvriendelijke materialen en technieken gebruikt.

Een nieuw bedrijfspand is persoonlijker
Wie nieuw bouwt, heeft alle vrijheid van de wereld. U kiest uw eigen uitstraling, indeling, hoogte, voorzieningen en grootte van het buitenterrein. Uw eigen wensen kunnen worden meegenomen tijdens de bouw. Zo ontstaat een bedrijfspand dat helemaal naar uw zin is.

Ontdek het voordeel van een nieuw bedrijfspand met
Sloterwijk & Heinen Makelaars.

Contact

Wacht niet langer, en neem contact op

Sloterwijk & Heinen Makelaars
Ecu 2
8305 BA Emmeloord
T: 0527 61 02 60
E: info@shmakelaars.nl

Nog vragen?