VBO-makelaars in nieuw tv-programma RTL 4

22 september 2023 09:00 RTL 4 start op maandag 6 november met het nieuwe woonprogramma Kopen of Slopen. Hierin zal VBO-makelaar Alex van Keulen, bekend van Kopen Zonder Kijken, met VBO-collega’s Ronald Schumacher, Fatima Joelfan en Rosalie Zuidema op huizenjacht gaan. De presentatie is in handen van Caroline Tensen. VBO is trots dat vier van haar leden deel uitmaken van het team specialisten.

VBO-makelaars in Kopen of Slopen 
In het huizenprogramma wagen koppels en gezinnen een allerlaatste poging om een nieuwe woning te bemachtigen. VBO-makelaar Alex van Keulen krijgt hiervoor drie maanden de tijd en wordt in zijn zoektocht onder andere geholpen door de ervaren topmakelaars en VBO-collega’s Ronald Schumacher, Fatima Joelfan en Rosalie Zuidema.

Tegelijkertijd maakt architect Britta van Egmond een plan en ontwerp om de huidige woning aan te passen naar hun woonbehoeften. Voor het geval er geen passende woning wordt gevonden. Waar gaan de deelnemers voor: verhuizen of verbouwen? Kopen of Slopen?

Caroline Tensen deed in mei vorig jaar al een oproep voor kandidaten om zich te melden. Kopen of Slopen is vanaf 6 november elke maandag te zien op RTL 4 om 20.30 uur.


(Bron: VBO)

Contact

Wacht niet langer, en neem contact op

Sloterwijk & Heinen Makelaars
Ecu 2
8305 BA Emmeloord
T: 0527 61 02 60
E: info@shmakelaars.nl

Nog vragen?