BEDRIJFSMAKELAARS

31 oktober 2013 15:15 Wilt u een bedrijfspand verkopen/verhuren of bent u op zoek naar een passende bedrijfsruimte?
Een groot aantal locale ondernemers heeft in het verleden al gebruik gemaakt van de diensten van Sloterwijk & Heinen Bedrijfsmakelaars voor onder andere het voeren van onderhandelingen met bestaande huurders, tot en met de inventarisatie van programma’s van eisen, het zoeken van (nieuwe) panden en de begeleiding van de feitelijke aanhuur/aankoop.

Sloterwijk & Heinen Bedrijfsmakelaars verzorgt de verhuur/verkoop van commercieel vastgoed namens beleggers, particulieren, ondernemingen en gemeenten die ruimte(n) willen (onder)verhuren of afstoten. Hierin bieden zij professionele ondersteuning in het gehele traject vanaf de start van de verhuur of verkoop tot en met het tekenen van de huur-/koopovereenkomst en de oplevering. Aan de hand van een vrijblijvend gesprek en bezichtiging ter plekke wordt een scherp en bondig advies uitgebracht.
Bas geeft aan: “Nadat wij uw zoekprofiel zorgvuldig in kaart hebben gebracht, wordt de markt actief en gedegen betreden. Potentiële objecten worden door ons onderworpen aan een kritische analyse, waarbij kengetallen als de huurprijs en het rendement worden getoetst aan de markt. Ook koppelen wij uw huisvestingsbehoefte aan de (on)mogelijkheden van het object. Een goed doordachte ruimtelijke inpassing van uw organisatie kan namelijk aanzienlijke besparingen opleveren”.

Met Sloterwijk & Heinen Bedrijfsmakelaars kiest u voor een businesspartner die meedenkt met de ontwikkeling van uw onderneming. Zij verzorgen het hele proces van begin tot het eind zelf. “Zo zijn we altijd volledig op de hoogte van uw situatie en de afspraken die er gemaakt zijn” zegt Michel.
Sloterwijk & Heinen Bedrijfsmakelaars heeft zich verder ook gespecialiseerd in bedrijfsmatige taxaties. Dit strekt zich uit van kleinschalige objecten zoals winkels, bedrijfunits en kantoorruimten tot grootschalige objecten. Om verschillende redenen kan het van belang zijn om de exacte waarde van bedrijfsmatig onroerend goed vast te stellen. Het taxatierapport wordt geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Wij lichten het bovenstaande graag toe in een persoonlijk gesprek.

Contact

Wacht niet langer, en neem contact op

Sloterwijk & Heinen Makelaars
Ecu 2
8305 BA Emmeloord
T: 0527 61 02 60
E: info@shmakelaars.nl

Nog vragen?