“Hypotheekrente laag,” “Zichtbaar herstel verkoop nieuwbouwwoningen,” “Geleidelijke stijging huizenprijzen verwacht”

1 mei 2014 15:22 Het zijn zomaar een paar koppen van afgelopen tijd in de landelijke nieuwsbladen. Alle deskundigen zijn het erover eens dat de hypotheekrente erg laag is om dit moment en dat we het dieptepunt van de huizenprijzen wel gehad hebben en er zelfs weer een geleidelijke stijging te zien is.

Kortom; positieve berichten maar wat heeft u eraan? Zolang u geen verhuisplannen heeft maakt het niet zoveel uit allemaal. Bent u voornemens binnen afzienbare tijd op jezelf te gaan wonen is het raadzaam te informeren of een huis kopen misschien niet voordeliger is dan huren! Huurprijzen blijven ieder jaar stijgen terwijl de hypotheekrente voor langere periode kan worden vastgezet waardoor het duidelijk is wat de hypotheeklasten zijn komende jaren.

Sloterwijk & Heinen Makelaars is gespecialiseerd in de aankoopbeg De makelaar die de woning in de verkoop heeft, behartigt de belangen van de verkoper. Hij of zij mag u dus niet helpen bij het te volgen onderhandelingstraject. U doet er goed aan om zelf een lokale aankoopmakelaar in te schakelen. Uw aankoopmakelaar is een deskundige, heeft kennis van de plaatselijke markt en het belangrijkste: hij behartigt úw belangen. Ondanks de informatieplicht van de verkopende partij, heeft de koper ook een onderzoeksplicht. Uw aankoopmakelaar Sloterwijk & Heinen Makelaars kan u daar nader over informeren.

Contact

Wacht niet langer, en neem contact op

Sloterwijk & Heinen Makelaars
Ecu 2
8305 BA Emmeloord
T: 0527 61 02 60
E: info@shmakelaars.nl

Nog vragen?