Sloterwijk & Heinen Bedrijfsmakelaars, ook voor een professionele bedrijfstaxatie

1 april 2014 15:19 Het uitvoeren van een bedrijfstaxatie is een vakgebied op zich. Niet een klus die je er even bij doet. Bij Sloterwijk & Heinen Bedrijfsmakelaars wordt het dan ook beschouwd als een bijzondere discipline. Anders dan bij een woningtaxatie, ligt bij het taxeren van bedrijfsonroerend goed de nadruk op de zakelijke overwegingen, zoals bereikbaarheid, ligging, locatie, representatie, uitstraling, opslagmogelijkheden of zelfs vloerdruk.

Vanzelfsprekend wordt er gekeken naar de courantheid van het pand en de verkoopprijzen van vergelijkbare objecten. Vervolgens wordt er gekeken naar de kadastrale gegevens en relevante bestemmingsplannen. Pas als de bezichtiging en de research volledig is afgerond, kan er een objectief en gefundeerd taxatierapport worden opgesteld. Bij de waardebepaling kunnen wij terugvallen op een uitgebreide database met referentie transacties en worden wij dagelijks gevoed met up-to-date informatie vanuit de markt. Op deze manier zijn wij in staat de waarde van het bedrijfsobject goed onderbouwd en zorgvuldig in te schatten.

Onze taxatierapporten worden door alle banken en financiële instellingen geaccepteerd omdat de beide makelaars bij de benodigde registers staan ingeschreven en zij zorgen voor de jaarlijkse verplichte permanente educatie.

Wilt u weten wat uw bedrijfspand waard is of heeft u een bedrijfstaxatie nodig? Neem gerust contact met ons kantoor op.

Contact

Wacht niet langer, en neem contact op

Sloterwijk & Heinen Makelaars
Ecu 2
8305 BA Emmeloord
T: 0527 61 02 60
E: info@shmakelaars.nl

Nog vragen?