Uw aankoopmakelaar Sloterwijk & Heinen Makelaars

29 april 2014 15:21 

Aankoopmakelaar en verkoopmakelaar!


Wat is het verschil?
  • Een aankoopmakelaar adviseert de koper van een huis.
  • Een verkoopmakelaar adviseert de verkoper van een huis.

Op het eerste gezicht lijkt dat volkomen logisch en niets bijzonders. Bij het kopen van een huis krijgt u in de meeste gevallen te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar behartigt echter niet het belang van een koper, maar dat van de verkoper. Veel mensen zijn zich dat onvoldoende bewust. Daarom is het altijd verstandig een eigen, onafhankelijke adviseur in de arm te nemen, een aankoopmakelaar die bekend is in de regio.

Natuurlijk bent u niet verplicht een aankoopmakelaar in te schakelen. Maar dan mist u wel zijn kennis en ervaring en u moet bijvoorbeeld ook zelf onderhandelen met de verkoopmakelaar. Vergelijk het maar met twee mensen die een juridisch geschil hebben. Ook dan neemt elke partij een eigen advocaat in de arm. Met makelaars is het in principe ook zo. Een huis kopen doe je immers niet iedere dag en juist dan is het prettig als een deskundige adviseur voor úw belangen opkomt.

Wilt u een vrijblijvend gesprek over de werkwijze en kosten van een onafhankelijke aankoopmakelaar? Bel Sloterwijk & Heinen Makelaars 0527-610260

Contact

Wacht niet langer, en neem contact op

Sloterwijk & Heinen Makelaars
Ecu 2
8305 BA Emmeloord
T: 0527 61 02 60
E: info@shmakelaars.nl

Nog vragen?