Aangesloten bij brancheorganisatie VBO


Sloterwijk & Heinen Makelaars VBO-lid
Sloterwijk & Heinen Makelaars uit Emmeloord is aangesloten bij VBO. De VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed) is de snelst groeiende en meest actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed. De ruim 1000 aangesloten makelaars stellen de consument centraal en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De VBO-makelaars zijn vakbekwaam en hun vakkennis wordt permanent getoetst. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen is de VBO-makelaar gehouden aan de gedragscode. Een onafhankelijk tuchtcollege ziet toe op het handelen.

Kennis en vakmanschap
Niet elke makelaar kan lid worden van de VBO. De VBO stelt namelijk hoge eisen aan het lidmaatschap. De makelaar dient te voldoen aan diverse strenge eisen op het terrein van vakmanschap, opleiding en reputatie. De makelaar dient een makelaarsopleiding te hebben gevolgd en moet in het bezit zijn van het makelaarsdiploma. Verder dient de makelaar ‘te goeder naam en faam’ bekend te staan. Het bestuur checkt dit door middel van een collegiale toetsing. Bovendien moet de makelaar zich houden aan de voorwaarden en gedragscode van de VBO.
 
Landelijk erkend register
VBO makelaars / taxateurs zijn officieel geregistreerd, herkenbaar aan het VBO logo. Ze staan ingeschreven in landelijk erkende registers (NRVT, SCVM en VastgoedCert). Hun rapporten worden daardoor altijd geaccepteerd door banken en financiële dienstverleners. Bij een VBO-makelaar is de opdrachtgever ingedekt tegen financiële calamiteiten: de leden van de VBO hebben namelijk verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Algemene voorwaarden
Benieuwd naar onze Algemene Voorwaarden en Reglementen voor Professionele Opdrachtgevers, klik dan hier.
Benieuwd naar onze Algemene Consumentenvoorwaarden en Reglementen, klik dan hier.


Ontdek het deskundige advies van Sloterwijk & Heinen Makelaars.

Contact

Wacht niet langer, en neem contact op

Sloterwijk & Heinen Makelaars
Ecu 2
8305 BA Emmeloord
T: 0527 61 02 60
E: info@shmakelaars.nl

Nog vragen?