Voordelen nieuwbouw


De meeste mensen die iets kopen, kopen 't liefst iets wat nieuw is. Een nieuwe auto, een nieuwe computer. Nieuw is een gevoel. Nieuw is onaangetast. Dat geldt ook voor een nieuwbouwwoning. Een nieuwbouwhuis heeft geen geschiedenis en doet niet denken aan de smaak, keuzes of het leven van de vorige bewoners. Een nieuwbouwhuis heeft alleen een toekomst: uw toekomst. En zo zijn er nog veel meer voordelen. Sloterwijk & Heinen Makelaars uit Emmeloord, heeft ze allemaal voor u op een rijtje gezet:

Nieuw wonen is zorgelozer
Een nieuwbouwhuis is een huis zonder zorgen. U heeft er geen omkijken naar. Alles is nieuw, alles doet het, op bijna alles zit garantie en u heeft de eerste jaren vrijwel geen onderhoudskosten. Een oud huis kan u slaaf maken, omdat er altijd wel wat te klussen is. Een nieuwe woning bent u altijd de baas.

Nieuw wonen is energiezuiniger
Auto’s zijn de laatste 20 jaar veel zuiniger geworden. Computers veel sneller. Maar ook de bouwwereld heeft zich ontwikkeld. Het nieuwbouwhuis van nu heeft op z’n minst energielabel A en is al gauw 30% energiezuiniger dan een oudere woning. Dit scheelt aanzienlijk in uw portemonnee.

Nieuw wonen is voordeliger
Als koper van een nieuwbouwwoning bent u veelal voordeliger uit dan met een bestaand huis. Bij de koop hoeft u namelijk geen overdrachtsbelasting te betalen. En zo zijn er meer financiële meevallers. In een nieuw huis zijn de energiekosten veel lager en heeft u minder onderhoudskosten. Wilt u kosten besparen? Sloterwijk & Heinen Makelaars adviseert u dan voor een nieuwbouwwoning te kiezen.
 
Nieuw wonen is duurzamer
Voor een nieuw huis worden alleen duurzame, milieuvriendelijke materialen en technieken gebruikt. 

Nieuw wonen is veiliger
Nieuwbouwhuizen zijn standaard uitgerust met een professioneel rookalarm en met het modernste, inbraakwerende hang- en sluitwerk. Meestal zijn ze daardoor voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Nieuw wonen is aangenamer

Nieuwbouwhuizen kenmerken zich door een aangename temperatuur, ongeacht de tijd van het jaar. Ze zijn voorzien van extra isolerend glas. Daken, muren en gevels zijn veel beter geïsoleerd dan oudere woningen. Ook zijn ze vaker voorzien van vloerwarming.
 
Nieuw wonen is persoonlijker
Een oud huis wordt nooit helemaal van u, je blijft breken en bouwen. Wie een nieuwbouwwoning koopt, heeft alle vrijheid van de wereld. U kiest uw eigen badkamer, uw eigen keuken en als u een dakkapel wenst, kan dat meegenomen worden tijdens de bouw.


Ontdek het voordeel van een nieuwbouwwoning met Sloterwijk & Heinen Makelaars.

Contact

Wacht niet langer, en neem contact op

Sloterwijk & Heinen Makelaars
Ecu 2
8305 BA Emmeloord
T: 0527 61 02 60
E: info@shmakelaars.nl