Waterkersstraat kavel 84 te Lelystad


Specificaties

Prijs: vanaf € 290.000,-- v.o.n.
 
Status: Verkocht
Type woning: Nieuwbouw
Oppervlakte: vanaf 268 m2
 
Het adres:
Straat: Waterkersstraat kavel 84
Postcode: 8245 LC
Plaats: Lelystad
Terug naar het overzicht

BOUW ZORGELOOS | DIRECT GENIETEN

EEN COMPLEET AFGEWERKTE RUIME 2-ONDER-1 KAP WONING MET GARAGE IN WARANDE TE LELYSTAD.

Lelystad ligt niet ver van de Randstad, maar alles is er anders. 
Lelystad ademt vrijheid en ruimte. Warande is Lelystads jongste woonwijk waar plaats is voor nog eens 8.500 woningen. In een uitzonderlijk groene en waterrijke omgeving kan de provinciehoofdstad van Flevoland hier gefaseerd groeien naar minimaal 80.000, maar in de verre toekomst mogelijk 100.000 inwoners.  Warande grenst aan het uitgestrekte bosgebied Hollandse Hout. Op korte afstand ligt het na tuurgebied De Oostvaar dersplassen. Warande is niet zomaar een woonwijk: het is een woonlandschap dat de stad met de natuur verbindt.

In Warande ervaart u de vrijheid van het buitenleven met alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik. Het stadsdeel krijgt haar eigen multifunctionele accommodatie (MFA) met basisschool, kindcentrum en ruimten voor wijk- en buurtactiviteiten. Deze MFA vervangt de nu nog bestaande tijdelijke huisvesting van scholen en kinderopvang. In 2016 vestigt zich een supermarkt. Voor shoppen, cultuur en uitgaan biedt het levendige stadscentrum, maar ook BataviaStad Fashion Outlet volop gelegenheid.

In de wijk zelf ligt een aantal fraai aangelegde parkbossen, met wandelpaden, picknickbanken en speelgelegenheden. Vanuit Warande fietst u binnen tien minuten naar de Lelystadse kust: het Marker- en IJsselmeer biedt volop gelegenheid tot zeilen, surfen, zwemmen, vissen of recreëren. Met vijf jachthavens en twee stranden en diverse terrasjes is het goed toeven in Lelystad. 

Aan de Waterkersstraat kavel 84 (a en b) wordt een zeer royale compleet ingerichte 2-onder-1 kap woning gebouwd met geisoleerde garage (ingericht als berging met bijkeuken).

Waterkersstraat, kavel 84-a: ca. 268 m2 grond,VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD.
Waterkersstraat, kavel 84-b: ca. 275 m2 grond, prijs € 292.250,-- v.o.n.

De woningen worden uitgevoerd conform het concept BOUW ZORGELOOS | DIRECT GENIETEN. Dit concept kenmerkt zich in een scherpe prijs voor een complete afgewerkte woning welke onderdeel is van de verkoopprijs. Hierdoor is de woning en alle afwerking van de woning 100% financierbaar.

Kenmerken woning:
• Standaard afmeting is 12 meter diep en 6 meter breed
• Houten openslaande deuren in achtergevel
• Luxe keuken met inbouwapparatuur
• Modern toilet met fontein
• Geïsoleerde garage (berging) en aparte bijkeuken inclusief raampartijen 2x
• Drie slaapkamers
• Moderne ingerichte badkamer met toilet 
• Royale zolder met vele mogelijkheden
• Vloerverwarming op begane grond en badkamer (excl. garage (berging),   incl. bijkeuken)
• Keramische dakpannen
• Hardhouten kozijnen inclusief schilderwerk
• Houten deurposten
• Stompe deuren
• Zonnepanelen
• Draai- kiep ramen
• Verlaagde wandcontactdozen
• Wanden behangklaar
• Standaard buitenkraan
• Ruimte voor eigen inbreng, zoals woning uitbouw, woning verbreden, garage verbreden, etc..

De buitenmaten van beide woningen zijn maar liefst 6 meter breed bij 12 meter diep.

Mogelijkheid voor een XL- type bespreekbaar, betreft een woning welke 50 of 100 cm breder is, waardoor er meer woonoppervlak onstaat op de begane grond en op de verdiepingen.

De woningtypes Verona en Annelinde zijn een combinatie van 2 woningplattegronden samengevoegd in 1 “jas”. De woningindelingen links zijn ook gespiegeld mogelijk aan de rechterzijde en vice versa. De buitenmaten van beide woningen zijn maar liefst 6 meter breed bij 12 meter diep.

Verona-U | Annelinde-U
 De woningen aan de linker zijde, vanaf de plattegrond gezien, (Verona-U & Annelinde-U) hebben de entree aan de zijgevel. De ruime entree geeft toegang tot de meterkast, toilet, royale woonkamer en keuken. De woonkamer en keuken zijn over de volledige breedte van de woning benut. Hierdoor ontstaat er een  zogenaamde ‘doorzon’ woning. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. De woonkamer en keuken bevatten veel daglicht wat een prettige leefruimte oplevert. De woningen zijn inclusief luxe hoekkeuken voorzien van een koelkast, vaatwasmachine, gaskookplaat, schouwwasemkap, inbouwoven, rvs spoelbak en keukenkraan. Uiteraard kan deze keuken naar uw eigen wens worden aangepast. Vanuit de keuken is er toegang tot de garage en de achtertuin is bereikbaar middels openslaande tuindeuren. De garage is geïsoleerd uitgevoerd met diverse raamopeningen om zoveel mogelijk daglicht naar binnen te halen en heeft een inpandige bijkeuken. De garage is standaard voorzien van houten openslaande deuren en beton vloer.

De eerste verdieping bevat een 3-tal ruim opgezette slaapkamers (11,3 m2, 10,5 m2 en 8,8 m2) een compleet ingerichte en volledig betegelde luxe badkamer met vloerverwarming. Deze moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en een wastafel alsmede vloerverwarming.

De royale zolderverdieping is te bereiken middels een vaste trap waar de mogelijkheid bestaat voor het realiseren van extra slaapkamers en optioneel kunt u kiezen voor een dakkapel van 1,80 m breed.

Verona-L | Annelinde-L
 De woning aan de rechter zijde, vanaf de plattegrond gezien, (Verona-L & Annelinde-L) hebben de entree aan de voorgevel. De ruime entree geeft toegang tot de meterkast, het toilet, woonkamer en keuken. De woonkamer is over de volledige breedte van de woning benut. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. De woonkamer en keuken bevatten veel daglicht wat zorgt voor een prettige leefruimte. De woningen zijn inclusief luxe hoekkeuken voorzien van een koelkast, vaatwasmachine, gaskookplaat, schouwwasemkap, inbouwoven, rvs spoelbak en keukenkraan. Uiteraard kan deze keuken naar uw eigen wens worden aangepast. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de achtertuin middels openslaande tuindeuren en de woonkamer is voorzien van een praktische trapkast.
 Vanuit de woonkamer is er toegang tot de garage. De garage is geïsoleerd uitgevoerd met diverse raamopeningen om zoveel mogelijk daglicht naar binnen te halen en heeft inpandige bijkeuken. De garage is standaard voorzien van houten openslaande deuren en beton vloer.

De eerste verdieping bevat een 3-tal ruim opgezette slaapkamers (13,6 m2, 12,4 m2 en 9,2 m2) en een compleet ingerichte en volledig betegelde luxe badkamer. Deze moderne badkamer is voorzien van met een inloopdouche, toilet en een wastafel alsmede vloerverwarming.

De royale zolderverdieping is te bereiken middels een vaste trap waar de mogelijkheid bestaat voor het realiseren van extra slaapkamers en optioneel kunt u kiezen voor een dakkapel van 1,80 m breed.

Contact

Wacht niet langer, en neem contact op

Sloterwijk & Heinen Makelaars
Ecu 2
8305 BA Emmeloord
T: 0527 61 02 60
E: info@shmakelaars.nl

Nog vragen?