Wederiklaan 10-15 te Lelystad


Specificaties

 
Status: Verkocht
Type woning: Nieuwbouw
Oppervlakte: 279 - 345 m2
 
Het adres:
Straat: Wederiklaan 10-15
Postcode: 8245 JB
Plaats: Lelystad
Terug naar het overzicht

BOUW ZORGELOOS | DIRECT GENIETEN

Aan de Boterbloemhof- Wederiklaan in de Warande te Lelystad worden 15 luxe compleet afgewerkte woningen gerealiseerd: 7 tussenwoningen, 2 hoekwoningen en 6 geschakelde twee onder een kapwoningen. Dit concept kenmerkt zich in een scherpe prijs voor een complete afgewerkte woning welke onderdeel is van de verkoopprijs. Hierdoor is de woning en alle afwerking van de woning 100% financierbaar.
 
Direct genieten concept:
- Luxe keuken met inbouwapparatuur
- Moderne ingerichte badkamer
- Modern toilet + fontein
- Houten openslaande deuren in achtergevel
- Zonnepanelen
- Vloerverwarming op begane grond en badkamer
- Keramische dakpannen
- Hardhouten kozijnen inclusief buitenschilderwerk
- Draai-kiep ramen
- Verlaagde wandcontactdozen
- Wanden behangklaar
- Standaard buitenkraan
- Ruimte voor eigen inbreng

6 geschakelde twee onder één kap woningen (Wederiklaan).

Deze zeer royale woningen van 12 meter lang en 6 meter breed hebben een tuin op het zonnige zuidwesten en een achterom via het achterpad. Het plan aan de Wederiklaan bestaat uit 6 geschakelde twee onder een kap woningen, gelegen aan een laan met aan de voorzijde stenen tuinmuurtjes. De twee onder een kapwoningen zijn geschakeld met een geïsoleerde garage (afmetingen 3 meter x 5.72 meter). De buitenste woningen hebben een geïsoleerde garage met raampartijen in de zijgevel. De royale woningen hebben een afmeting van 6 meter bij 12 meter (buitenmaat) en staan op een kavel variërend van 279 m2 tot 345 m2.

Begane grond met de entree aan de zijgevel. De ruime entree geeft toegang tot de meterkast, toilet, trapopgang, royale woonkamer en keuken. De woonkamer en keuken zijn over de volledige breedte van de woning benut. Hierdoor ontstaat er een zogenaamde ‘doorzon’ woning. De gehele begane grond (exclusief garage) is voorzien van vloerverwarming. De woonkeuken heeft openslaande tuindeuren naar de achtertuin. De woningen zijn inclusief luxe hoekkeuken voorzien van een koelkast, vaatwasmachine, elektrische kookplaat, schouwwasemkap, inbouwoven, rvs spoelbak en keukenkraan. Uiteraard kan deze keuken naar uw eigen wens worden aangepast. De keukenopstelling kan ook aan de voorkant van de woning gesitueerd worden. Vanuit de keuken komt u in de praktische bijkeuken (met wasmachineaansluiting) welke toegang biedt tot de garage en achtertuin. De garage is geïsoleerd en standaard voorzien van houten openslaande deuren en een betonvloer.

De 1e verdieping bevat een overloop met bergkast, een 3-tal ruim opgezette slaapkamers (11,3 m2, 10,5 m2 en 8,8 m2) en een compleet ingerichte en volledig betegelde luxe badkamer. Deze moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, badmeubel en vloerverwarming. Uiteraard kan deze badkamer naar uw eigen wens worden aangepast.

De royale 2e verdieping is te bereiken middels een vaste trap waar de mogelijkheid bestaat voor het realiseren van extra slaapkamer. Optioneel kunt u kiezen voor een dakkapel en dakraam. Opstelling unit van de mechanische ventilatie en omvormer voor de zonnepanelen.

De verkoopprijs is inclusief:
- Zeer royale woningen
- Houten openslaande deuren in achtergevel
- Luxe keuken met inbouwapparatuur
- Drie slaapkamers mogelijkheid extra slaapkamer 2e verdieping
- Moderne ingerichte badkamer
- Royale zolder met vele mogelijkheden
- Vloerverwarming op begane grond en badkamer
- Keramische dakpannen
- Hardhouten kozijnen inclusief buiten schilderwerk
- Kunststof boeien en overstekken
- Standaard voorzien van zonnepanelen
- Geïsoleerde garage met beton vloer en houten openslaande deuren
- Bijkeuken
- Verlaagde wandcontactdozen
- Draai - kiep ramen
- Houten stompe deuren

De kwaliteit en het afwerkingsniveau van de woningen zijn uitzonderlijk hoog te noemen met o.a. een luxe inbouwkeuken, wandtoiletten en een compleet ingerichte moderne badkamer.

Interesse in een tussenwoning of hoekwoning, zie ons overig nieuwbouw aanbod:
- 7 tussenwoningen (Boterbloemhof).
- 2 hoekwoningen (Boterbloemhof).

Contact

Wacht niet langer, en neem contact op

Sloterwijk & Heinen Makelaars
Ecu 2
8305 BA Emmeloord
T: 0527 61 02 60
E: info@shmakelaars.nl

Nog vragen?