Koop:Lange Brink Bouwnummer 8, 8315 AJ Luttelgeest - Foto
+24

Lange Brink Bouwnummer 8 8315 AJ Luttelgeest € 169.000,- v.o.n.

  • Appartement
  • 1 kamer(s)
  • 1 slaapkamer(s)
  • 1 badkamer
  • Bouwjaar 2024
  • 1.757 m² perceeloppervlakte
  • 41 m² gebruiksoppervlakte
Nieuwbouwproject Brink State - appartement 8 -

Beschrijving

Te koop: 8 appartementen en 2 woningen in het voormalig kerkgebouw aan de Lange Brink 2 te Luttelgeest.

Karaktervol wonen op een historische locatie
In Luttelgeest aan de Lange Brink 2 wordt het voormalig kerkgebouw getransformeerd tot woongebouw genaamd Brink State. Het kerkgebouw zal plaats gaan bieden aan 8 bijzondere appartementen en 2 woningen t.p.v. de voormalige pastorie en consistorie ruimte.

Appartementen binnen kerk
Het voor jong en oud een prettige woonomgeving creëren is één van de uitganspunten voor de herontwikkeling en invulling van het voormalige kerkgebouw. De nieuwe indeling biedt een grote diversiteit aan woon-mogelijkheden. Van wonen aan de tuin tot wonen binnen de kapconstructie of t.p.v. de voormalige pastorie van de kerk. Elk appartement heeft zijn eigen identiteit en grootte bedoeld voor bewoners zowel jong en oud.

Het plan
Het plan voorziet in 6 appartementen, 2 studio’s en 2 woningen in totaal 10 eenheden. Het terrein wordt ingericht met parkeerplaatsen, rijwegen, opstelplaats afval containers, wandelpaden, hagen en openbaar groen. Elk appartement heeft zijn eigen parkeerplaats, de woningen hebben 2 parkeerplaatsen en de overige 9 parkeerplaatsen zijn voor de bezoekers waaronder 1 invalideparkeerplaats. Elk appartement heeft een berging deze zijn gesitueerd in het complex. De 2 woningen krijgen een eigen houten berging in de tuin.

Begane grond - 2 appartementen
Op de begane grond komen 2 appartementen en alle bergingen zijn hier gesitueerd. Deze appartementen hebben een riante woonkamer, keukenruimte, 2 slaapkamers, bijkeuken, technische ruimte, toiletruimte. Diverse buitenruimtes waar je heerlijk kunt vertoeven; 1 appartement heeft een overkapping.

Eerste verdieping - 2 appartementen
Op de eerste verdieping komen 2 appartementen met balkons. Riante woonkamer met keukenruimte, schuifpui naar balkon; bijkeuken, technische ruimte en 2 slaapkamers.

Tweede verdieping - 2 appartementen
Op de tweede verdieping komen 2 appartementen met loggia’s. Riante woonkamer met toegang tot loggia, keukenruimte, bijkeuken, technische ruimte en 2 slaapkamers.

Derde verdieping - 2 studio's
Op de derde verdieping komen 2 studio’s. Woon- slaapkamer, badkamer, keukenruimte met toegang tot loggia en technische ruimte.

Woningen
Daarnaast zijn er 2 woningen welke bestaan uit een begane grond en een verdieping met eigen bergingen en parkeerplaatsen. De woningen hebben elke een eigen tuin. Bij de woningen wordt op de eerste verdieping gewoond met een riante woonkamer; open keukenruimte, balkon, 2 slaapkamers, badkamer en bijkeuken- technische ruimte. Op de begane grond kantoorruimte, slaapkamers, riante hal en toiletruimte. De ruimtes kunnen een andere functie krijgen, bijvoorbeeld extra slaapkamers of begane grond wonen.

Enkele kenmerken
- Eigen inpandige bergingen;
- Vloerverwarming;
- Houten kozijnen;
- Triple glas;
- HR++ in de dakramen;
- Inclusief sanitair (stelpost);
- Geen keukeninrichting;
- In de kelder komen 3 warmtepompen te staan;
- Elk appartement heeft een 150L warmtepompboiler;
- Totaal 42 PV zonnepanelen t.b.v. stroomverbruik warmtepompen;
- Lift aanwezig.

Vereniging van Eigenaren
Iedere appartementseigenaar wordt bij de notariële overdracht automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren. Deze Vereniging is wettelijk verplicht. Het doel van de vereniging van Eigenaren is de behartiging van de gemeenschappelijke belangen van de eigenaren.

Luttelgeest
Luttelgeest ligt in het noordoosten van de polder, ten noorden van het dorp Marknesse. Naast de dorpskern behoort een groot stuk polderland tot het dorp. Deze is naast landbouwgebied ook het grootste tuinbouwgebied van de Noordoostpolder met grote kassencomplexen. Ten noordwesten van het dorp vindt men het Kuinderbos. Dit bos ligt op het grondgebied van Luttelgeest langs de grens van de provincie Friesland.

Kaart

Kenmerken

Overdracht

Referentienummer
05692
Prijs
€ 169.000,- v.o.n.
Aanvaarding
In overleg
Aangeboden sinds
Donderdag 2 november 2023

Bouw

Type object
Appartement, tussenverdieping
Woonlaag
4e woonlaag
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwperiode
2024

Oppervlaktes en inhoud

Perceeloppervlakte
1.757 m²
Woonoppervlakte
41 m²
Inhoud
170 m³

Indeling

Aantal bouwlagen
1
Aantal kamers
1 (waarvan 1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1

CV ketel

Combiketel
Ja

Media

Foto's

Plattegronden