Nieuwbouw

Bent u op zoek naar een nieuwbouw woning, wacht niet langer en neem contact met ons op. Sloterwijk & Heinen makelaars, een makelaarskantoor dat als geen ander thuis is in deze markt. Heeft u een eigen bouwkavel, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U de kavel wij de woning!

Voordelen nieuwbouw

De meeste mensen die iets kopen, kopen 't liefst iets wat nieuw is. Een nieuwe auto, een nieuwe computer. Nieuw is een gevoel. Nieuw is onaangetast. Dat geldt ook voor een nieuwbouwwoning. Een nieuwbouwhuis heeft geen geschiedenis, en doet niet denken aan de smaak, keuzes of het leven van de vorige bewoners. Een nieuwbouwhuis heeft alleen een toekomst: uw toekomst. Maar zo zijn er nog veel meer voordelen. We hebben ze allemaal voor u op een rijtje gezet:

 • Nieuw is zorgelozer
  Een nieuwbouwhuis is een huis zonder zorgen waar u geen omkijken naar heeft. Alles is nieuw, alles doet het. Op bijna alles zit garantie en onderhoudskosten heeft u de eerste jaren vrijwel niet. Van een oud huis kunt u slaaf zijn omdat er altijd wel wat te klussen is, van een nieuwe woning bent u altijd de baas.
 • Nieuw is energiezuiniger
  Nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan strenge milieueisen, waardoor je huis goed geïsoleerd is, een hoog energielabel heeft en is voorzien van een modern verwarmingssysteem, nieuwe elektra en riolering. Een nieuwbouwhuis is duurzaam en daarmee bespaar je op je energiekosten.
 • Nieuw is voordeliger
  Als koper van een nieuwbouwwoning bent u veelal voordeliger uit dan met een bestaande woning. Bij de koop hoeft u geen overdrachtsbelasting te betalen. En zo zijn er meer financiële meevallers. In een nieuw huis zijn de energiekosten veel lager en heeft u minder onderhoudskosten. Wilt u kosten besparen? Kies voor een nieuwbouwhuis.
 • Nieuw is duurzamer
  Voor een nieuw huis worden alleen duurzame, milieuvriendelijke materialen en technieken gebruikt.
 • Nieuw is veiliger
  Nieuwbouwhuizen zijn standaard uitgerust met een professioneel rookalarm en met het modernste, inbraak werend hang- en sluitwerk. Daardoor zijn ze vaak voorzien van het politiekeurmerk.
 • Nieuw is aangenamer
  Nieuwbouwhuizen kenmerken zich door een aangename temperatuur, ongeacht de tijd van het jaar. Ze zijn voorzien van extra isolerend glas. Daken, muren en gevels zijn veel beter geïsoleerd dan oudere woningen ook zijn ze vaker voorzien van vloerwarming.
 • Nieuw is persoonlijker
  Een oud huis wordt nooit helemaal van u, je blijft breken en bouwen. Wie een nieuwbouwhuis koopt, heeft alle vrijheid van de wereld. U kiest uw eigen badkamer, uw eigen keuken en als u een dakkapel wenst, kan dat meegenomen worden tijdens de bouw.

Zoekt u een nieuwbouwwoning, wacht niet langer en neem contact met ons op.

Nieuwbouwaanbod

Interesse in een nieuwbouwhuis?

Laten we kennismaken!

Contact opnemen

Interesse in een nieuwbouwhuis?

Onze nieuwste objecten in beeld

Bekijk ons volledige aanbod