Ontdek nieuwbouwwoningen met Sloterwijk & Heinen Makelaars

Het aanschaffen van een nieuwbouwwoning is een opwindend avontuur. Zonder een fysiek voorbeeld moet u het doen met brochures en verkooptekeningen. Vragen over energiezuinigheid, duurzaam bouwen, technische specificaties, financiering en vergunningen kunnen opkomen. Gelukkig zijn wij er om u hierbij te ondersteunen.

Sloterwijk & Heinen Makelaars biedt nieuwbouwprojecten aan verspreid over de provincie Flevoland. Wij zijn vaak betrokken bij de plannen vanaf het allereerste begin, waardoor wij u kunnen informeren over projecten die nog in ontwikkeling zijn. Wij verzorgen de verkoop namens verschillende projectontwikkelaars.

Als u interesse heeft in een van deze woningen, realiseer u dan dat het kopen van nieuwbouw net even anders verloopt. U verwerft namelijk een huis op basis van tekeningen, impressies en illustraties. Dit maakt het allemaal wat spannender, maar u staat er gelukkig niet alleen voor.

Nieuwbouwaanbod

Waarom kiezen voor nieuwbouw met Sloterwijk & Heinen Makelaars?

  • Vroegtijdige betrokkenheid: Wij zijn actief betrokken bij nieuwbouwplannen vanaf het begin, waardoor wij u kunnen informeren over projecten in ontwikkeling.
  • Diverse projecten in Flevoland: Ontdek onze nieuwbouwprojecten verspreid over de provincie Flevoland en vind uw ideale woning.
  • Professionele verkoop: Wij vertegenwoordigen verschillende projectontwikkelaars en verzorgen de verkoop met expertise.
  • Ondersteuning bij nieuwbouwaankoop: Bij het kopen van nieuwbouw begeleiden wij u bij elke stap. Of het nu gaat om vragen over tekeningen, impressies of financiële aspecten, wij staan voor u klaar.

Kortom, met Sloterwijk & Heinen Makelaars stapt u vol vertrouwen in het avontuur van het kopen van een nieuwbouwwoning. U staat er niet alleen voor; wij zijn er om u te begeleiden en al uw vragen te beantwoorden.

Nieuwbouwaanbod

Onze nieuwste objecten in beeld

Bekijk ons volledige aanbod