Huur:Nagelerstraat 7B, 8301 XE Emmeloord - Foto
+9

Nagelerstraat 7B 8301 XE Emmeloord € 2.250,- /mnd

  • Kantoor
  • Bouwjaar 1967
  • 770 m² perceeloppervlakte
  • 190 m² vloeroppervlakte

Beschrijving

Representatief kantoorpand met eigen entree en parkeerplaatsen
Op zoek naar de perfecte locatie om uw bedrijf te vestigen of uit te breiden? Ontdek dan deze uitstekende kantoorruimte aan de Nagelerstraat 7 B in Emmeloord. Dit kantoorpand met energielabel B ligt in het hart van Emmeloord. Op steenworp afstand van de winkelstraat en het busstation en vlakbij de snelweg A6. Gemakkelijk te vinden en goed bereikbaar dankzij de ligging aan een belangrijke toegangsweg richting het centrum. En met voldoende parkeerruimte voor zowel bezoekers als gebruikers.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend te bereiken vanaf de snelweg A6, men kan dus snel naar het noorden (Joure-Sneek/Groningen/Leeuwarden) en westen (Almere/ Amsterdam). Ook is de N50/A50 (Emmeloord - Kampen - Apeldoorn) goed en snel te bereiken. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed. Het stadscentrum is op loopafstand bereikbaar.

Oppervlakte en indeling
Totale oppervlakte is ca. 190 m²

Begane grond is ca. 100 m²
Op de begane grond is een centrale ruimte met balie/receptiemogelijkheid, een aparte spreekruimte met glazen wanden, dames en heren toilet, keukenruimte met CV-ketel en meterkast. Er is tevens een achteruitgang naar de parkeerplaatsen op een binnenplaats.

Eerste verdieping is ca. 90 m²
De eerste verdieping bestaat uit een wachtruimte met 3 afzonderlijke spreekruimtes v.v. glazen wanden en vaste inbouwkasten.

De kantoren zijn voorzien van vloerbekleding, raambekleding, zonwering, stroom, internet punten, systeemplafond, verlichting en diverse airco’s.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op 4 eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het pand en voldoende gratis parkeermogelijkheden in de buurt. Verder is er een gezamenlijk fietsenhok.

Huurprijs
Huur € 2.250,- excl. btw.

Voorschot servicekosten
Gas, water, elektra. Totaal is dit € 625,-- excl. btw per maand.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW door de Raad voor Onroerende Zaken in januari 2015 vastgesteld.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "Alle huishoudens” gepubliceerd door het
Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Reclamevoering
Huurder heeft alleen dan het recht om een reclameaanduiding aan te brengen op of aan het gebouw en/of voor het gebouw, na het verkrijgen van de benodigde vergunning(en) door huurder te verzorgen, en na overleg met en na goedkeuring van de eigenaar/verhuurder.

Kenmerken Nagelerstraat 7 B Emmeloord
- Kantoorgebouw gelegen op een A1 locatie in het centrum van Emmeloord;
- Energielabel B;
- Zichtlocatie aan drukke toegangsweg naar het centrum;
- Alle ruimten zijn gestoffeerd en v.v. airco’s, direct te betrekken;
- Voldoende parkeermogelijkheden voor zowel gebruikers als bezoekers.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Oplevering en huurtermijn
Beschikbaar vanaf ca. 1 juni 2024.
Huurtermijn 1 jaar met eventuele mogelijkheid tot verlenging in overleg met makelaar.

Betalingen
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
De bankgarantie/waarborgsom dient gelijk te zijn aan 1 maand huur.

Perfect voor:
Groeiende bedrijven die behoefte hebben aan extra ruimte. Ondernemers die een representatieve locatie willen voor hun bedrijf. Professionals die op zoek zijn naar een rustige, maar goed bereikbare werkplek.

Emmeloord
Centraal gelegen in Nederland. Via snelwegen goede verbindingen met Amsterdam, Utrecht, Groningen en Leeuwarden. Allemaal binnen één uur
bereikbaar. Zwolle op ruim een half uur. Gelegen midden in de Noordoostpolder in de provincie Flevoland. Samen met de omliggende dorpen 46.000 inwoners. Met Urk (20.000 inwoners) op zo'n 10 km afstand. Rondom agrarisch gebied met veel
bos. Maar ook vlakbij de watersportplaatsen Lemmer en Urk aan het IJsselmeer.

Interesse?
Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Dit is uw kans om uw bedrijf te vestigen op een locatie die aan al uw eisen voldoet. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in dit prachtige kantoorpand aan de Nagelerstraat 7 B in Emmeloord.

*het aanwezige meubilair vermeld op de foto's is niet te huur.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kaart

Kenmerken

Overdracht

Referentienummer
05752
Huurprijs
€ 2.250,- per maand
Aanvaarding
In overleg
Aangeboden sinds
Woensdag 24 april 2024

Bouw

Type object
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1967

Oppervlaktes en inhoud

Perceeloppervlakte
770 m²
VVO
190 m²
In units vanaf
190 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Noordoostpolder AZ 1837
Perceeloppervlakte
770 m²
Omvang
Geheel perceel

Media

Foto's

Brochure(s) en overige bijlagen

Nagelerstraat 7-B, 8301 XE EMMELOORD (1) Download