Koop:Tinweg 8F, 8304 BP Emmeloord - Foto
+8

Tinweg 8F 8304 BP Emmeloord € 249.500,- v.o.n.

  • Bedrijfshal
  • Bouwjaar 2024
  • 5.472 m² perceeloppervlakte
  • 174 m² vloeroppervlakte

Beschrijving

Ontdek StorePoint - Uw Toekomstige Zakelijke Bestemming, gelegen aan de Tinweg 8 te Emmeloord.

Op zoek naar een bedrijfsruimte die al uw behoeften vervult? Zoek niet verder! StorePoint, gelegen op industrieterrein A6, bij de op- en afrit van snelweg A6 in Emmeloord, is dé ultieme bestemming voor ondernemers die streven naar succes.
Dit nog te bouwen bedrijfsverzamelpand bestaat uit 8 bedrijfsruimtes met een hoogte van maar liefst 8 meter en een elegante uitstraling, en staat op ca. 5.472 m² eigen grond. Momenteel zijn er nog slechts 2 ruimtes beschikbaar, van ca. 174 m² en ca. 445 m².

Locatie, Locatie, Locatie
Het oude gezegde "locatie is alles" geldt hier absoluut. StorePoint bevindt zich op een strategische locatie, recht bij de op- en afrit van de A6 snelweg, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel uw klanten als leveranciers. Dit betekent minder reistijd en meer tijd voor zaken doen. Bovendien biedt de nabijheid van de snelweg uitstekende zichtbaarheid voor uw bedrijf, wat de groei en naamsbekendheid ten goede komt.

Hoogte en Ruimte
Met een hoogte van 8 meter biedt StorePoint ongeëvenaarde mogelijkheden voor diverse bedrijfsactiviteiten. Of u nu op zoek bent naar opslagruimte voor grote voorraden, een ruimte voor productie, of kantoorruimte met een indrukwekkende ambiance, deze hoogte biedt flexibiliteit zonder grenzen. Bovendien is het mogelijk om een verdieping te realiseren. Uw bedrijf kan groeien en zich aanpassen aan de toekomst, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beperkingen.

Chique Uitstraling
Bij StorePoint draait alles om indruk maken. Onze architectuur is doordacht en straalt klasse uit. De elegante uitstraling van het pand creëert niet alleen een professionele omgeving, maar maakt ook een blijvende indruk op uw klanten en partners.

Uitnodigend Voor Uw Succes
Wij nodigen u uit om de volgende stap te zetten in de groei van uw bedrijf. StorePoint is ontworpen met uw succes in gedachten. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw specifieke behoeften te bespreken. Wacht niet langer – uw ideale zakelijke ruimte wacht op u bij StorePoint.
StorePoint - Waar Uw Toekomst Begint.

Ruimte F
Dit betreft een bedrijfsruimte van ca. 174 m² (21,48 x 8,10) met 4 eigen parkeerplaatsen. Het pand wordt gefundeerd op prefab betonpalen; geïsoleerde betonvloer met een maximale belasting van 1.250 kg/m². De draagconstructie van het gebouw bestaat uit een staalconstructie. De scheidingswanden worden uitgevoerd in cellenbeton, de buitengevels zijn van sandwichpanelen. Het platte dak is een stalen dak met aan de buitenkant pir-isolatie en bitumen dakbedekking. De buitenkozijnen en ramen zijn van aluminium met HR++ glas. De overheaddeuren zijn handbediend. De meterkast wordt voorzien van standaard invoerbuizen, elektra 3x 35A en waterinvoer. Optioneel kan er gekozen worden voor een verdiepingsvloer met trap, hal en toiletruimte.

Buitenterrein
Het straatwerk wordt uitgevoerd in grijze betonklinkers en zwarte klinkers in de vakken.

Vereniging van Eigenaren
Voor het beheer en onderhoud van het buitenterrein is een VVE opgericht.

• Bedrijfspand A: verkocht
• Bedrijfspand B: verkocht
• Bedrijfspand C: verkocht
• Bedrijfspand D: verkocht
• Bedrijfspand E: verkocht
• Bedrijfspand F: € 249.500,-- v.o.n.
• Bedrijfspand G: verkocht
• Bedrijfspand H: verkocht

Kaart

Kenmerken

Overdracht

Referentienummer
05727
Vraagprijs
€ 249.500,- v.o.n.
Aanvaarding
In overleg
Aangeboden sinds
Dinsdag 19 maart 2024
Laatste wijziging
Woensdag 22 mei 2024

Bouw

Type object
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwperiode
2024

Oppervlaktes en inhoud

Perceeloppervlakte
5.472 m²
VVO
174 m²
Draagvermogen
1.250 kg/m²

Uitrusting

Aantal parkeerplaatsen
4
Uitrusting
Betonvloer
Overheaddeuren

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Noordoostpolder AZ 00
Perceeloppervlakte
5.472 m²
Omvang
Geheel perceel

Media

Foto's

Brochure(s) en overige bijlagen

Tinweg 8-F, 8304 BP EMMELOORD (1) Download