Vrijstaand en landelijk wonen


Verkoop vrijstaande woningen  
Vrijstaand wonen staat voor vrijheid, ruimte en comfort. Voor wonen op uw eigen manier, in een huis met unieke eigenschappen. Logisch dat u bij het kopen of verkopen van een vrijstaande woning behoefte heeft aan specialistische kennis en deskundige begeleiding. Neem daarom contact op met Sloterwijk & Heinen Makelaars, een makelaarskantoor dat als geen ander thuis is in deze markt. Naast gerichte expertise profiteert u van persoonlijke aandacht, uitstekende service en een groot netwerk. 

Landelijk wonen

Landelijk wonen is de term voor vrij gelegen woningen in het buitengebied met een beleving van rust en ruimte. Landelijk wonen is niet alledaags en vraagt om een specifieke benadering. De makelaars van Sloterwijk & Heinen uit Emmeloord bieden u dit. Het verkopen of aankopen van een voormalige boerderij is wel wat anders dan een appartement of tussenwoning. Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in de aan- en verkoop van landelijk wonen.

Wat mag u van Sloterwijk & Heinen Makelaars verwachten?
Wij beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we uw wensen en ideeën bespreken.
Wij werken een stappenplan uit waarin de verschillende fases van het verkoopproces inzichtelijk worden gemaakt. Daarnaast werken wij met een vastgoed communicatiebedrijf welke gespecialiseerd is in het in beeld brengen van woningen. U kunt daarbij denken aan woningfotografie, woningvideo, drone-opname, plattegronden, digitale restyling tot aan de opmaak van de brochures. Omdat voor elk object een andere aanpak geldt, bespreken we dit graag met u in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 
Aankoopbegeleiding
Sloterwijk & Heinen Makelaars is tevens uw partner in aankoopbegeleiding. Wij gaan gezamenlijk met u op zoek naar uw droomhuis en ondersteunen u tijdens het hele traject. Sloterwijk & Heinen Makelaars gaat altijd voor de scherpste aankoopprijs onder de gunstigste voorwaarden. Bovendien maken wij het u gemakkelijk bij de schriftelijke afhandeling van de koop. lees hier verder.

Kortom: Sloterwijk & Heinen Makelaars is uw partner op het gebied van vrijstaand en landelijk wonen!

Ontdek het voordeel van een specialist in vrijstaand en landelijk wonen met Sloterwijk & Heinen Makelaars.

Contact

Wacht niet langer, en neem contact op

Sloterwijk & Heinen Makelaars
Ecu 2
8305 BA Emmeloord
T: 0527 61 02 60
E: info@shmakelaars.nl

Nog vragen?