Verhuur/Verkoop van bedrijfsmatig vastgoed


Sloterwijk & Heinen Bedrijfsmakelaars in Emmeloord verzorgt de verhuur/verkoop van bedrijfsmatig vastgoed namens beleggers, particulieren en ondernemingen die ruimte(n) willen (onder)verhuren of afstoten. Of het nu gaat om bedrijfsruimtes, winkels of kantoren wij zijn uw business partner en beschikken over een omvangrijk netwerk.

Grondige en actieve benadering
Wij doen ons huiswerk en dat begint bij een grondige analyse van het object. Sloterwijk & Heinen Bedrijfsmakelaars benadert potentiële kopers en huurders actief. Daarnaast zetten wij graag een mix van marketinginstrumenten in. Uw bedrijfspand melden wij bijvoorbeeld aan op:
  • www.shmakelaars.nl;
  • www.fundainbusiness.nl;
  • www.ventu.nl;
  • www.vbo.nl;
  • sociale mediakanalen.
Daarnaast werken wij met een vastgoed communicatiebedrijf welke gespecialiseerd is in het beeld brengen van bedrijfspanden. U moet daarbij denken aan fotografie, video, drone- opname, plattegronden, digitale restyling tot aan de opmaak van de brochures. Omdat voor elk object een andere aanpak geldt, bespreken we dit graag met u in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Sloterwijk & Heinen Bedrijfsmakelaars biedt professionele ondersteuning in het gehele traject vanaf de start van de verhuur of verkoop tot en met het tekenen van de huur-/koopovereenkomst. Aan de hand van een vrijblijvend gesprek en bezichtiging ter plekke brengen we u een scherp en bondig
advies uit.

Bekijk onderstaande video, hierin wordt duidelijk de voordelen benoemd van het inschakelen van een Bedrijfsmatig Vastgoed makelaar.Ontdek het voordeel van een actieve benadering met Sloterwijk & Heinen Bedrijfsmakelaars.

Contact

Wacht niet langer, en neem contact op

Sloterwijk & Heinen Makelaars
Ecu 2
8305 BA Emmeloord
T: 0527 61 02 60
E: info@shmakelaars.nl

Nog vragen?