Voordelen nieuwbouw


De meeste mensen die iets kopen, kopen 't liefst iets wat nieuw is. Een nieuwe auto, een nieuwe computer. Nieuw is een gevoel. Nieuw is onaangetast. Dat geldt ook voor een nieuwbouwwoning. Een nieuwbouwhuis heeft geen geschiedenis, en doet niet denken aan de smaak, keuzes of het leven van de vorige bewoners. Een nieuwbouwhuis heeft alleen een toekomst: uw toekomst. Maar zo zijn er nog veel meer voordelen. We hebben ze allemaal voor u op een rijtje gezet:

Nieuw is zorgelozer
Een nieuwbouwhuis is een huis zonder zorgen waar u geen omkijken naar heeft. Alles is nieuw, alles doet het. Op bijna alles zit garantie en onderhoudskosten heeft u de eerste jaren vrijwel niet. Van een oud huis kunt u slaaf zijn omdat er altijd wel wat te klussen is, van een nieuwe woning bent u altijd de baas.

Nieuw is energiezuiniger
Nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan strenge milieueisen, waardoor je huis goed geïsoleerd is, een hoog energielabel heeft en is voorzien van een modern verwarmingssysteem, nieuwe elektra en riolering. Een nieuwbouwhuis is duurzaam en daarmee bespaar je op je energiekosten.

Nieuw is voordeliger
Als koper van een nieuwbouwwoning bent u veelal voordeliger uit dan met een bestaande woning. Bij de koop hoeft u geen overdrachtsbelasting te betalen. En zo zijn er meer financiële meevallers. In een nieuw huis zijn de energiekosten veel lager en heeft u minder onderhoudskosten. Wilt u kosten besparen? Kies voor een nieuwbouwhuis.

Nieuw is duurzamer
Voor een nieuw huis worden alleen duurzame, milieuvriendelijke materialen en technieken gebruikt. 

Nieuw is veiliger
Nieuwbouwhuizen zijn standaard uitgerust met een professioneel rookalarm en met het modernste, inbraak werend hang- en sluitwerk. Daardoor zijn ze vaak voorzien van het politiekeurmerk.

Nieuw is aangenamer
Nieuwbouwhuizen kenmerken zich door een aangename temperatuur, ongeacht de tijd van het jaar. Ze zijn voorzien van extra isolerend glas. Daken, muren en gevels zijn veel beter geïsoleerd dan oudere woningen ook zijn ze vaker voorzien van vloerwarming.

Nieuw is persoonlijker
Een oud huis wordt nooit helemaal van u, je blijft breken en bouwen. Wie een nieuwbouwhuis koopt, heeft alle vrijheid van de wereld. U kiest uw eigen badkamer, uw eigen keuken en als u een dakkapel wenst, kan dat meegenomen worden tijdens de bouw.

Zoekt u een nieuwbouwwoning, wacht niet langer en neem contact met ons op.

Contact

Wacht niet langer, en neem contact op

Sloterwijk & Heinen Makelaars
Ecu 2
8305 BA Emmeloord
T: 0527 61 02 60
E: info@shmakelaars.nl

Nog vragen?