Huur:De Boei 38, 8302 ET Emmeloord - Foto
+9

De Boei 38 8302 ET Emmeloord € 175,-/m2/jr

  • Winkelruimte
  • Bouwjaar 2023
  • 5.121 m² perceeloppervlakte
  • 108 m² vloeroppervlakte

Beschrijving

Te huur: De Boei 38 te Emmeloord

Midden in het stadshart van Emmeloord staat het nieuwe project De Schout. Een stoer gebouw met 34 comfortabele appartementen op de eerste en tweede verdieping en winkels op de begane grond. Onder andere Jumbo, Action en Scapino zijn hier gevestigd. Aan de zuidzijde van het gebouw tegenover de Lange Nering is nog 1 unit beschikbaar van circa 108 m² BVO aan De Boei 38. De naastgelegen winkelunit De Boei 39 is verhuurd aan Sparerib Express.

Bereikbaarheid
De Schout ligt aan de Noordzijde en de Lange Nering. In de directe nabijheid van De Schout zijn de bekende formules gevestigd zoals HEMA, Albert Heijn, Kruidvat, Pets Place, Etos, Bristol etc.

De parkeermogelijkheid rondom De Schout is gratis(blauwe zone), ruim van opzet en makkelijk bereikbaar.

Oppervlakte
Het totaal is ca. 108 m² BVO.
(BVO = bruto vloer oppervlakte conform NEN 2580).

Bestemming
Het gehuurde wordt verhuurd als bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW.
Horeca is niet toegestaan.

Oplevering
Het gehuurde wordt als casco verhuurd. De winkelpui(en) wordt eenmalig aan huurder overgedragen, waardoor onderhoud, reparatie en vervanging van de pui voor rekening en risico van huurder is. Bij einde huurcontract vervalt de pui weer toe aan verhuurder in de dan huidige staat. Er is een basis meterkast v.v. watermeter, elektra en glasvezel. Een riool aansluiting aan achterzijde van de ruimte voor realiseren toiletruimte, zie ook tekening.

Verhuurder is bereid mee te investeren in een klimaat installatie (monoblok airco voor verwarmen en koelen zonder buitenunit) alsmede een panty en toilet.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 175,- per m² per jaar exclusief btw.

Betalingen
Per 3 maanden vooruit.

Zekerheidsstelling
Huurder zal een bankgarantie afgeven aan verhuurder ter grootte van 3 maanden huur inclusief voorschot servicekosten en de btw over deze bedragen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-index reeks “alle huishoudens”, gepubliceerd door het CBS.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ model 2003, aangevuld met verhuurder- en/of object specifieke afwijkingen c.q. aanvullingen op de algemene bepalingen.

BTW
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Vergunningen
Huurder dient zelf zorg te dragen voor alle eventuele van overheidswege benodigde vergunningen. Het niet verkrijgen van één van deze vergunningen zal nimmer een reden zijn tot ontbinding van de huurovereenkomst.

Reclamevoering
Het aanbrengen van reclame geschiedt door en voor rekening van huurder. Reclame is toegestaan op de plek die verhuurder aanwijst, Huurder is zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van de benodigde vergunningen en toestemmingen. Huurder is bekend met het beleid van de gemeente Emmeloord ten aanzien van gevelreclame.

De Schout, Emmeloord
Emmeloord heeft ruim 26.000 inwoners. Een ring van tien dorpen verbinden zich met Emmeloord. De plaatsen Urk en Lemmer vallen ook binnen het verzorgingsgebied. Emmeloord is de centrale stad in de Noordoostpolder. Onderzoeksbureau Locatus heeft een analyse gemaakt voor De Schout met betrekking tot rijtijden en het aantal inwoners die binnen deze rijtijden wonen. Het verzorgingsgebied beslaat circa 50.000
inwoners in en rondom Emmeloord.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kaart

Kenmerken

Overdracht

Referentienummer
05722
Aanvaarding
In overleg
Aangeboden sinds
Woensdag 13 maart 2024
Laatste wijziging
Dinsdag 16 april 2024

Bouw

Type object
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2023

Oppervlaktes en inhoud

Perceeloppervlakte
5.121 m²
VVO
108 m²
In units vanaf
108 m²
Verkoopoppervlakte
103 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1

Locatie

Ligging
In centrum

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Noordoostpolder AZ 13261
Perceeloppervlakte
5.121 m²
Omvang
Appartementsrecht of complex

Media

Foto's

Brochure(s) en overige bijlagen

De Boei 38, 8302 ET EMMELOORD (1) Download