Verhuurd:Nagelerstraat 11B, 8301 XE Emmeloord - Foto
Verhuurd
+7

Nagelerstraat 11B 8301 XE Emmeloord

  • Kantoor
  • Bouwjaar 1967
  • 770 m² perceeloppervlakte
  • 34 m² vloeroppervlakte

Beschrijving

Te huur: Nagelerstraat 11 B te Emmeloord

Wij bieden aan een praktijk of kantoorruimte op een prachtig punt in het centrum van Emmeloord aan de Nagelerstraat 11 op de eerste verdieping. Wilt u 24 uur per dag 7 dagen in de week reclame voeren dan is dit uw kans! Deze ruimte heeft een gezamenlijk entree, pantry en een eigen toilet en voorraadkast. Unieke plek, alle voorzieningen zijn op loopafstand van het centrum.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend te bereiken vanaf de snelweg A6, men kan dus snel naar het noorden (Joure-Sneek / Groningen / Leeuwarden) en westen ( Almere - Amsterdam). Ook is de N50/A50 (Emmeloord - Kampen - Apeldoorn) goed en snel te bereiken. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed. Het stadscentrum is op loopafstand bereikbaar.

Oppervlakte
Kantoor/praktijkruimte is gelegen aan voorzijde van het gebouw op de eerste verdieping, in totaal ca. 34,2 m² waarvan 17,35 m² kantoor/praktijkruimte is en overige vierkante meters behoort toe aan de hal met sanitair en kast.

Voorzieningen
Gezamenlijk te gebruiken pantry op verdieping en eigen toiletruimte met fonteintje en eigen voorraad/schoonmaakkast. De ruimte zelf is voorzien van mooie lichte plavuizenvloer, wastafel met kraan en plafond met tl verlichting. Veel daglicht toetreding door grote raampartijen. Deurbel, brievenbus en intercom aanwezig.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op diverse parkeerplaatsen in directe omgeving en naast het gebouw.

Indeling
Gezamenlijk entree aan de straatkant met eigen brievenbus en deurbel/intercom. Kantoor/praktijkruimte is gelegen op de eerste verdieping en er is een gezamenlijke keukenruimte en een eigen toiletvoorziening.

Oplevering
Op korte termijn, staat leeg.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Huurprijs
€ 450,- per maand excl. btw.

Servicekosten
Voorschot van € 100,-- per maand exclusief BTW (energie).

Huurtermijn
In overleg.

Huurcontract
De model huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW door de Raad voor Onroerende Zaken in januari 2015 vastgesteld.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De bankgarantie/waarborgsom dient gelijk te zijn aan 1 maand huur.

Reclamevoering
Huurder heeft alleen dan het recht om een reclameaanduiding aan te brengen op of aan het gebouw en/of voor het gebouw, na het verkrijgen van de benodigde vergunning(en) door huurder te verzorgen, en na overleg met en na goedkeuring van de eigenaar/verhuurder.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kaart

Kenmerken

Overdracht

Referentienummer
05696
Huurprijs
€ 450,- per maand
Servicekosten
€ 200,- per maand
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
Aangeboden sinds
Dinsdag 7 november 2023
Laatste wijziging
Donderdag 18 januari 2024

Bouw

Type object
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1967

Oppervlaktes en inhoud

Perceeloppervlakte
770 m²
VVO
34,2 m²
In units vanaf
34,2 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Noordoostpolder AZ 1837
Perceeloppervlakte
770 m²
Omvang
Deel perceel

Media

Foto's

Brochure(s) en overige bijlagen

Nagelerstraat 11-B, 8301 XE EMMELOORD (1) Download