Koop:Ecopark, 8305 BK Emmeloord - Foto
+8

Ecopark 8305 BK Emmeloord € 179.000,- v.o.n.

  • Kavel
  • Bouwjaar 2024
  • 1.052 m² perceeloppervlakte

Beschrijving

Te Koop: Ecopark bouwkavel 8 te Emmeloord

Wij bieden aan deze bouwkavel van 1.052 m² groot, gelegen op het Ecopark, bouwkavel 8. Op deze kavel mag een bedrijfswoning bijgebouwd worden. Ecopark: veel meer voor hetzelfde geld! Groen en waterrijk. Fraai gelegen aan de Zwolse Vaart. Dichtbij het centrum van Emmeloord én de uitvalswegen. Het is er niet alleen aangenaam werken maar hier kan ook bij het bedrijf gewoond worden. Op deze kavel is een bouwplan aanwezig (woon- werk combinatie), deze kan eventueel gebruikt worden (tekening op te vragen bij makelaar). Eventueel kan de naastgelegen kavel van 1.250 m² erbij gekocht worden.

Dat is wat Ecopark Emmeloord als bedrijventerrein zo bijzonder maakt

45% grond gratis!
Anders dan bij andere bedrijventerreinen wordt slechts 55% van de totale oppervlakte van het Ecopark verkocht als bouwkavels. Op andere bedrijventerreinen is dit al gauw 90%. De overige 45% is ingericht met onder andere waterpartijen, bosranden en parkeerplaatsen. Dit is overgedragen aan de Vereniging van Eigenaren waar u als koper van een kavel een evenredig aandeel in krijgt.

De ligging van EcoPark
Emmeloord is uitermate gunstig. Voor diegenen die op het park wonen: het centrum van Emmeloord ligt op ruim 500 meter! En voor diegenen die het land in moeten: binnen twee kilometer is er de aansluiting op de snelweg A6 en autoweg N50. Binnen een uur bent u in Groningen, Amsterdam of Arnhem. De Marknesserweg is de directe aansluiting naar het oosten, richting Steenwijk en Meppel. Al deze gunstige factoren bij elkaar geven onmiskenbaar een extra dimensie aan uw wonen en werken. Ecopark, een duurzaam bedrijvenpark met de uitstraling van een moderne woonwijk.

Parkmanagement
Duurzaam is ook het parkmanagement dat wordt aangestuurd door de Vereniging van Eigenaren. Op basis van een doordacht beheerplan zorgt het parkmanagement onder meer voor het onderhoud van het groen. Een garantie dat EcoPark Emmeloord zijn bijzondere uitstraling behoudt. Jaarlijkse kosten ca. € 600,-- per jaar.

Slingeren
De stedenbouwkundige en landschappelijke vormgeving is ook al zo buitengewoon. Vanaf de Marknesserweg slingert de ontsluitingsweg zich speels door het EcoPark, richting het bestaande bedrijventerrein De Munt-Zuid. Naast de weg stroomt een brede watergang soepel mee. Aan beide zijden van de weg bevinden zich de kavels, variërend in grootte.
Elk hofje heeft zijn eigen oprit en is door een watergang en een groenstrook gescheiden van de buurman. Het zijn de hofjes die van EcoPark Emmeloord zo'n aangename woon-werk-omgeving maken. Aan de kant van de Marknesserweg liggen de wat grotere bedrijfskavels en aan de Zwolse Vaart de woon-werk-kavels. Je kunt er ver weg kijken over het water en het weidse polderlandschap. De seizoenen trekken er nadrukkelijk aan je voorbij.

Koopsom
€ 179.000,-- exclusief BTW (notaris kosten voor koper)

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kaart

Kenmerken

Overdracht

Referentienummer
05712
Vraagprijs
€ 179.000,- v.o.n.
Aanvaarding
In overleg
Aangeboden sinds
Maandag 15 januari 2024
Laatste wijziging
Donderdag 21 maart 2024

Bouw

Type object
Kavel
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwperiode
2024

Oppervlaktes en inhoud

Perceeloppervlakte
1.052 m²

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Noordoostpolder AZ 13375
Perceeloppervlakte
1.052 m²
Omvang
Geheel perceel

Media

Foto's

Brochure(s) en overige bijlagen

Ecopark 0-ong, 8305 BK EMMELOORD (1) Download