Verkocht:Zeeasterstraat 29, 8302 CA Emmeloord - Foto
Verkocht
+8

Zeeasterstraat 29 8302 CA Emmeloord

  • Kantoor
  • Bouwjaar 1950
  • 341 m² perceeloppervlakte
  • 420 m² vloeroppervlakte
  • A Energielabel A

Beschrijving

Te koop en te huur: Zeeasterstraat 29 te Emmeloord.

Uniek pand op een unieke locatie gelegen in het centrum van Emmeloord aan de Zeeasterstraat 29 te Emmeloord. U kunt hier wonen, of werken of beide! Kantoor aan huis, praktijkruimte, hobbyruimte, winkel of riante woning, noem het maar op de mogelijkheden zijn onbeperkt.
Wij bieden aan nabij het centrum van Emmeloord een multifunctionele ruimte van ca. 420 m² verdeeld over meerdere verdiepingen. Het pand is gelegen aan een winkelstraat de Zeeasterstraat, nabij het gemeentehuis en bibliotheek. Het pand heeft de unieke bestemming “Centrum” daardoor is het pand geschikt voor meerdere doeleinden zoals detailhandel, alsmede zakelijke dienstverlening, sociale maatschappelijke en medische doeleinden. Wonen behoort ook tot de mogelijkheden.

Het pand bestaat uit een begane grond welke is onderverdeeld in diverse ruimtes met eigen entree, sanitaire voorzieningen en pantry. Een 1e verdieping met diverse ruimtes, sanitair en pantry en een tweede verdieping welke in gebruik is als archief maar geschikt voor meer gebruiksfuncties.

In de winkelstraat zijn o.a. gevestigd een fietsenwinkel, groente en fruitwinkel, schoenmaker en een drukwinkel.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is goed door de ligging aan de rand het winkelcentrum van Emmeloord. Bovendien bevindt het busstation zich op loopafstand.
Er zijn meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen voor personeel en bezoekers.

Oppervlakte
Het betreft in totaal ca. 420 m², onderverdeeld als volgt:
- Begane grond ca. 305 m²
- 1e Verdieping ca. 68 m²
- 2e Verdieping ca. 47 m²

Indeling
De begane grond is ingedeeld met diverse kantoorruimtes, spreekkamers, kantoortuin, sanitaire voorzieningen, archief en pantry.
1e Verdieping: keukenruimte, 2 kantoorruimtes, sanitaire voorzieningen en archiefruimte.
2e Verdieping: riante ruimte, nu in gebruik als archiefruimte.

Uiteraard kunnen de ruimtes een andere bestemming of indeling krijgen.

Bestemming
“Centrum” daardoor is het pand geschikt voor meerdere doeleinden zoals detailhandel, alsmede zakelijke dienstverlening, sociale maatschappelijke en medische doeleinden. Wonen behoort ook tot de mogelijkheden.

Oplevering
In overleg.

Voorbehoud
Goedkeuring verhuurder.

Vraagprijs
€ 575.000,00 kosten koper.

Huurprijs
€ 42.000,00 per jaar (exclusief BTW, indien van toepassing).

Betalingen
Per maand vooraf of per kwartaal vooraf.

Huurgarantie en bankgarantie
Huurder voor het gehele bedrijfspand dient een bankgarantie te stellen groot drie maanden huur, inclusief een voorschot van de servicekosten, te vermeerderen met de BTW. Indien er andere huurders zijn die een deel van het bedrijfspand huren en waarmee andere huurtermijnen worden afgesproken zal er een andere huurgarantie gelden. Bij aankoop is er sprake van een bankgarantie of waarborgsom van 10% van de koopsom.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-index reeks “alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het CBS.

BTW
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Reclamevoering
Huurder heeft alleen het recht om een reclameaanduiding aan te brengen op of aan het gebouw en/of voor het gebouw, na het verkrijgen van de benodigde vergunning(en) door huurder te verzorgen, en na overleg met en na goedkeuring van de eigenaar/verhuurder.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kaart

Kenmerken

Overdracht

Referentienummer
05706
Vraagprijs
€ 575.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Aangeboden sinds
Dinsdag 5 december 2023
Laatste wijziging
Donderdag 14 maart 2024

Bouw

Type object
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1950

Oppervlaktes en inhoud

Perceeloppervlakte
341 m²
VVO
420 m²
In units vanaf
420 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3

Energieverbruik

Energielabel
A
Energie-index
1,05

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Noordoostpolder AZ 4029
Perceeloppervlakte
341 m²
Omvang
Geheel perceel

Media

Foto's